2777
2789
عنوان

برنجم کم اومد

393 بازدید | 33 پست

من دیشب مهمون داشتم، حالم اصلا خوب نبود رسما بزور قرص سرپا بودم

تو ذهنم که شمردم اشتباه حساب کردم و پیمونه برنج کمتر ریختم

مرغ و سوپ و خورشتم عالی شد و اضاف اومد

اما برنجم سرسفره کم اومد

البته همه ریختن ولی دیس ها خالی بود

حالا مادرشوهرم زنگ زده گله کردن

اعصابم خرابه... 

برای همه ممکنه پیش بیاد

اونی که زشته کار مادرشوهرتونه که برای همچین مسئله ای تماس میگیره و‌گله میکنه 

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

میگفتی مادر جان بقیه ی چیزا عالی بود ی دونه برنج کم اومد چیزی نشده انشالله دفعه ی بعد جبران کنیم بوس بوس 

اهمیت نده اصلا 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای همه ممکنه پیش بیاداونی که زشته کار مادرشوهرتونه که برای همچین مسئله ای تماس میگیره و‌گله میکنه

انگار نخورده هستن انگار چی شده آنقدر بدم میاد یکی می‌ره خونه ی یکی نون و نمکشو میخوره میاد ب همچین چیزایی توجه میکنه

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

انگار نخورده هستن انگار چی شده آنقدر بدم میاد یکی می‌ره خونه ی یکی نون و نمکشو میخوره میاد ب همچین چ ...

بله واقعا زشته عزیزم و همچین برداشتی میشه ازش.

اصلا کم هم بیاد نباید به روی صاحبخونه آورد

ن که تماس بگیری و گله کنی

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

رسما زنگ زد همینو بگه و تا گف خداحافظی کرد😐

چقدر زشت!

فقط کاش حالا که گله کرده شما توضیح نداده باشی بهش که به این دلیل کم اومد و فلان