2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ دارویی مصرف نکردم اولی رو 2روز بعد موعد دومی 3روز بعد موعد

ببین اگه تنبلی تخمدان داری گاهی ممکنه بیبی کاذب نشون بده، اما بیبی چکا دقتشون فرق داره چنتا بخر  امشب و فردا بزن ببین بازم هاله میفته یا نه، عکس اون هاله دار رو نداری بفرستی؟ 

خوشبحالت 13ساله دربه در بچه ام حق بده بهم 😔حداقل داری شیرش میدی دعام کن

الهیی  خیلی طولانی شده حق دااری، منم تنبلی داشتم با اصلاح سبک و ورزش تو دو ماه باردار شدم قبلش شش هفت ماه هی دارو دکتر میداد هی امپول و..  هیچ تاثیری نداشت، ولی برنامه ریختم فقط غذاهای محلی و گرم گوشتم فقط گوسفند..  با رقص و یوگا و پیاده روی ماه دوم دیدم مثبت شدم، انشالله توام به زوودی باردار شی عزیزم

من بیبی چکم نه هاله داشت نه دوتا خط شد خیلی هم صبر کردم

ناراحت انداختمش سطل اشغال حدود یک ساعت بعدش رفتم سطل و خالی کنم دیدم دوتا خط شده

دوباره فرداش هم همینطور بعضی مارکا فرق دارن انشالله که بارداری

[QUOTE=376964472]الهیی  خیلی طولانی شده حق دااری، منم تنبلی داشتم با اصلاح سبک و ورزش تو دو ماه باردار شدم قبلش ...[/QUO

منم کامل تنبلیم رفع شده مشکل از شوهرمه که اسپرماش ضعیفه صد جور دارو مصرف کرده عمل کرده 😪

پاشم برم آزمایش ببینم چه خبره