سلام خانومای گل
میخوام تجربمو بگم برای خانومایی که به این مشکل برخوردن و استرس دارن
من خودم زمانی که فهمیدم شش ماه بعد از زائده روی واژن بود با اینکه کلا روابط خیلی کمی داشتم ولی هیچوقت متوجه نشدم از کجا مبتلا شدم.
چند تا دکتر متخصص زنان رفتم که تشخیص ندادن و گفتن hpv نیست
اما اخرین دکتری که رفتم تشخیصشhpv بود و نسبت به علائمی که داشتم مشکوک به سرطان دهانه رحم شد
من هیییچ دردی نداشتم پریودیام منظم بودن فقط ۱ بار در ماه دو دفعه پریود شدم و بعد رابطه خون ریزی داشتم یکمم پریودیم سبک اما طولانی شده بود
دکتر سریع ازم پاپ اسمیرhpv و کولپوسکوپی کرد
خواهشااا برای کولپسکوپی پیش دکتر خوب برید چون موقع نمونه برداری بخاطر هزینه بیشتر ۹ قطعه نمونه ازم گرفت و انقدر نا وارد بود که رگ خونیمو پاره کرد بود و ۱۰ روز خونریزی شدید من قطع نشد
خلاصه جواب ازمایشم cin1 و cin2 بود که میشه پیش سرطان
سریع تحقیق کردم و متوجه شدم خانوم دکتر نادره بهتاش از انکولوژیست های بنام در این مورد هستن که وقت گرفتم برای ۲ هفته بعد
روز نوبتم ساعت ۱۲ وقت داشتم از شلوغی مطب ۸ شب رفتم داخل!! اما خب ارزشش رو داشت بنظرم
گفتن که چون cin2 هست برو۴ ماه بعد بیا شاید پسرفت کرد اما من چون استرس زیاد داشتم اصرار کردم به عمل که خدارو شکر عمل کردم چون تو پاتولوژی بعد عمل گفتن که cin3 بودی که گرید اخر پیش سرطان بود
عملش بسسسسسیار سبک بود که هیچی متوجه نشدم خونریزی بعد عملم نداشتم یک روز بستری شدم بعد ۲ هفته جواب پاتولوژی اومد که حاشیه سفید که یعنی همه رو برداشته. حالا باید هر ۳ ماه برم نمونه برداری که ببینن وضعیت چطوریه.
راستی من تایپ پر خطرم ۵۲ بود تایپ ۵۲ نباید انقدر پیش رونده باشه اما من مصرف قلیونم زیاد بود خیییلی که متاسفانه هنوزم دارم میکشم که حتما باید قطعش کنم که مجددا عود نکنه.
من خودم بشدتتتت استرس داشتم این بیماری انقدرا هم وحشتناک نیست اگر به هر طریقی متوجهش شدی خدارو شکر کن که به موقع فهمیدی خیلیا بدون علامت به سمت سرطان پیش میرن.
پس نگرانی رو بذارین کنار فقط سیستم ایمنی رو تقویت کنین
من خودم روزی ۲ وعده پاورفیت و ۱ عدد ایمونیس و زینک و ویتامینc میخورم ماهی یکبارم امپول ویتامین d میزنم
در کنار غذاتونم سبزیجات خام مصرف کنید
قارچ و میوه های قرمز زیاد استفاده کنین
طولانی شد اما امیدوارم کمی از استرستون رو کم کنه
به امید سلامتی کامل برای هممون🌹