2777
2789
عنوان

از داستان های خانواده سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 39 پست
دیگ کسیو دعوت میکنی نگو زیادم زنگ نزن و زدن جواب نده یک حد و مرزی تعیین کن مگر بچه دبستانی همچین میک ...

همین و بگو 

ده دقیقه دیرتر زنگ زدم اینجوری کردن 

بخدا سر صبح اصلا از تعجب شاخ درآوردم 

دیشب شام سفارش دادم ، میگه مادرم شب میخوای بری دم در 😐

هیچ وقت نفهمیدم چرا جالبه شوهرمم شیفت بوده خونه ما هم آپارتمانی شوهرم خیلی چشم و دل پاکه یادمه میگفت ...

اینقدر این حرفهای سنگین روح ادمو ازارمیده

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین و بگو ده دقیقه دیرتر زنگ زدم اینجوری کردن بخدا سر صبح اصلا از تعجب شاخ درآوردم دیشب شام سفارش د ...

اشتباهت همینه کوچکترین چیزارم میگی بیخیال هیچی دیگ نگو ب کسی چ ربطی داره 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چقدر خانوادت رفتارشون بده یعنی چه که خواهرت باید با ترس و لرز بیاد خونه خواهرشبه همه بد بینن یا فقط ...

به همه 

ما تا حالا یه مهمونی تولد نرفتیم من و خواهر برادرم ...

یا حق نداریم بریم خونه مادربزرگ هام اونجا بمونیم ...

از وقتی بزرگ شدیم خودمون دیگه توجه نمی کنیم به حرفاشون 

به همه ما تا حالا یه مهمونی تولد نرفتیم من و خواهر برادرم ...یا حق نداریم بریم خونه مادربزرگ هام اون ...

خانواده منم سختگیرن ولی نه این حد 

خدا صبرتون بده سعی کن هیچی بهشون نگی که محدودت کنن

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

کلا به همه بدبینن؟؟؟؟؟توی خانواده ما بابامو داداش بزرگم وحشتناک نسبت ب همه چیززززز بدبینمامانم منفی ...

اره به همه چی و همه کس 

۵ ساله که تقریبا غیر من و شوهرم کسی مهمونی خونشون نمیره 

مادرم با اینکه ۳۰ سال شاغل بود ولی هیچ دوستی نداره با هیشکی رفت و آمد نمیکنه 

چون تو رفتار هر کسی یه سوژه یا بهانه ای پیدا می کنن

اره به همه چی و همه کس ۵ ساله که تقریبا غیر من و شوهرم کسی مهمونی خونشون نمیره مادرم با اینکه ۳۰ سال ...

واقعا دوری کن و سعی کن مث خانوادت نشی 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

اوهوم امسال تصمیم گرفتم زندگی جدیدی رو شروع کنم یکم نرمال باشم

کار خوبی میکنی 

درضمن دیگه شما مستقل شدید متاهلید 

خانوادتون نباید دخالت کنن

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

باورت میشه یکی از دلایلی که میترسم بچه دار شم اینه که شبیه اینا بشم

واقعا کتاب بخون 

و از خانوادت دوری کن

توی جامعه بچرخ 

با ۴تاادم بالول بچرخ 

بعد بچه بیار 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

کار خوبی میکنی درضمن دیگه شما مستقل شدید متاهلید خانوادتون نباید دخالت کنن

اوهوم 

کلا در حال کنترل کردنن 

و وقتی حس کنن دیگه نمیتونن ما رو کنترل کنن دعوا راه می‌اندازن

2790
2778
2791
2779
2792