2777
2789
عنوان

ازدواج نکردن

278 بازدید | 20 پست

ی خواستگار اومده برام همش میگه قدر منو بدون تو این دوره و زمونه کسی نیست اهل دود و دختر بازی نباشه هی اینو میگه بعدم میگه خیلی دخترا منو میخوان و اومدن بهم گفتن و.... من با شرایط تو کنار اومدم هی تکرار میکنه چون من آدم پرمویی هستم و خانوادم هم از هم پاشیده و کنار ناپدریم زندگی میکنم پول هم ندارم برم جدا زندگی کنم خیلی خسته شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا باز نظر خودت 

ولی حس میکنم هنوز هیچی نشده چیزایی که دست خودت نیستو میزنه تو سرت

با شرایططت کنار اومدم؟

مگه مجبوره ک بفدم همجین حرفی بخواد بزنه یا خدای نکرده مگ شما فلجی ک بگه شرایطتو قبول کردم 

ایشون اومده خواسگاری خودشونم یه حورایی شرط میزارن.

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

حالا باز نظر خودت ولی حس میکنم هنوز هیچی نشده چیزایی که دست خودت نیستو میزنه تو سرتبا شرایططت کنار ا ...

آره خیلی خودشو میگیره هی میگه قدرم بدون ک اومدم خواستگاریت از بس شرایط خونمون متشنج شده گفتم جواب بدم برم ولی خیلی حس خودکم بینی دارم کنارش

بهشت به سرزنشش نمی ارزه اخه.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

آره خیلی خودشو میگیره هی میگه قدرم بدون ک اومدم خواستگاریت از بس شرایط خونمون متشنج شده گفتم جواب بد ...

دقیقا ب مرور باعث میشه اعتماد بنفست کم شه

ولی بازم با مشاور یا یه بزرگتر در ارتباط باش ببین راه درست چیه 

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

کی گفته همه پسرا اهل دود دمن؟ شاید پسرای جوون 90 درصد باشن اما همه نیستن. هیچی نشده داره منت میزاره ک با شرایطت کنار اومدم؟ مگه زوری اومده خواستگاری؟ چقد بدم میاد منت میزارن بش بگو اولا همه اهل دختر بازیو دود نیستن دوما اینکه مادر و پدرم در کنار هم نیستن تقصیر من نبوده تصمیم خودشون بوده یا با این شرایط بپذیر یا منت نزار ب سلامت 

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

آره خیلی خودشو میگیره هی میگه قدرم بدون ک اومدم خواستگاریت از بس شرایط خونمون متشنج شده گفتم جواب بد ...

فقط واسه اینکه از خونه بری تصمیم غلط نگیر درست فک کن بحث ی عمر زندگیه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

کی گفته همه پسرا اهل دود دمن؟ شاید پسرای جوون 90 درصد باشن اما همه نیستن. هیچی نشده داره منت میزاره ...

هزارتا لایک داری حاجی 👏👏🌺

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙