2777
2789
عنوان

ازدواج نکردن

278 بازدید | 20 پست

ی خواستگار اومده برام همش میگه قدر منو بدون تو این دوره و زمونه کسی نیست اهل دود و دختر بازی نباشه هی اینو میگه بعدم میگه خیلی دخترا منو میخوان و اومدن بهم گفتن و.... من با شرایط تو کنار اومدم هی تکرار میکنه چون من آدم پرمویی هستم و خانوادم هم از هم پاشیده و کنار ناپدریم زندگی میکنم پول هم ندارم برم جدا زندگی کنم خیلی خسته شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا باز نظر خودت 

ولی حس میکنم هنوز هیچی نشده چیزایی که دست خودت نیستو میزنه تو سرت

با شرایططت کنار اومدم؟

مگه مجبوره ک بفدم همجین حرفی بخواد بزنه یا خدای نکرده مگ شما فلجی ک بگه شرایطتو قبول کردم 

ایشون اومده خواسگاری خودشونم یه حورایی شرط میزارن.

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

حالا باز نظر خودت ولی حس میکنم هنوز هیچی نشده چیزایی که دست خودت نیستو میزنه تو سرتبا شرایططت کنار ا ...

آره خیلی خودشو میگیره هی میگه قدرم بدون ک اومدم خواستگاریت از بس شرایط خونمون متشنج شده گفتم جواب بدم برم ولی خیلی حس خودکم بینی دارم کنارش

آره خیلی خودشو میگیره هی میگه قدرم بدون ک اومدم خواستگاریت از بس شرایط خونمون متشنج شده گفتم جواب بد ...

دقیقا ب مرور باعث میشه اعتماد بنفست کم شه

ولی بازم با مشاور یا یه بزرگتر در ارتباط باش ببین راه درست چیه 

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

کی گفته همه پسرا اهل دود دمن؟ شاید پسرای جوون 90 درصد باشن اما همه نیستن. هیچی نشده داره منت میزاره ک با شرایطت کنار اومدم؟ مگه زوری اومده خواستگاری؟ چقد بدم میاد منت میزارن بش بگو اولا همه اهل دختر بازیو دود نیستن دوما اینکه مادر و پدرم در کنار هم نیستن تقصیر من نبوده تصمیم خودشون بوده یا با این شرایط بپذیر یا منت نزار ب سلامت 

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

آره خیلی خودشو میگیره هی میگه قدرم بدون ک اومدم خواستگاریت از بس شرایط خونمون متشنج شده گفتم جواب بد ...

فقط واسه اینکه از خونه بری تصمیم غلط نگیر درست فک کن بحث ی عمر زندگیه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

کی گفته همه پسرا اهل دود دمن؟ شاید پسرای جوون 90 درصد باشن اما همه نیستن. هیچی نشده داره منت میزاره ...

هزارتا لایک داری حاجی 👏👏🌺

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙