2777
2789
میگن هستم نمیدونم والا حس میکنی تهران میارم یا شهر دیگه؟یاسین بهم فکر میکنه؟ممکنه برگرده؟

اره 

یاسین موهاش صاف نیست یکم فرفریه؟ 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

موفرفری جواب پیام قبلی منو میگیهر کدومش رو حس کردی بهم بگو عزیز❤️✨️

آره دلتنگه

بهت فکر میکنه 

یواشکی هواتو داره 

ولی در صورتی که اول خودت هوای خودتو داشته باشی

فکر نمیکنم به ازدواج ختم شه چون موانع زیادی جلو روتونه

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره دلتنگهبهت فکر میکنه یواشکی هواتو داره ولی در صورتی که اول خودت هوای خودتو داشته باشیفکر نمیکنم ب ...

عه چه باحال منم میگید؟

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
اهل درسیشخصیت اجتماعی داریاز آشپزی متنفری مرداد یا آبان یا اردیبهشتی

واسه منم بگولطفا🙏

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

آره دلتنگهبهت فکر میکنه یواشکی هواتو داره ولی در صورتی که اول خودت هوای خودتو داشته باشیفکر نمیکنم ب ...

حست میگه موانع چیان

واقعا بنظرت ازدواج نداریم؟راجب خودش نظرت چیه

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻