2777
2789
عنوان

حس ششم

130 بازدید | 11 پست

از ویژگی های خودتون بپرسید بیشتر😁 

چه شکلی هستید علاقه هاتون میتونم تشخیص بدم

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

ماه تولدم؟

رنگ لباسم؟

از این به بعد هر پسری که درخاست داد درخاستشو قبول میکنم و سر فوش بهش میگیرم اخه منم چقدر نحمل کنم؟؟تا آنلاین میشم درخاست دوستی از این نرای بی سرا پا که معلوم نیست چی از یه سایت زنونه میخاند....

ماه تولدم؟رنگ لباسم؟

دختر نازی هستی قدت متوسط 

رنگ پوستت روشن 

رنگ چشات تیره است 

دوست داشتی پزشک بشی 

عاشق یک پسری هم بودی 

پسر قدش بلند بود 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دختر نازی هستی قدت متوسط رنگ پوستت روشن رنگ چشات تیره است دوست داشتی پزشک بشی عاشق یک پسری هم بودی پ ...

رنگ پوستم روشن نیست 

عاشق پسری بودم قدش بلند نبود🙃 

بقیش درسته🙂

از این به بعد هر پسری که درخاست داد درخاستشو قبول میکنم و سر فوش بهش میگیرم اخه منم چقدر نحمل کنم؟؟تا آنلاین میشم درخاست دوستی از این نرای بی سرا پا که معلوم نیست چی از یه سایت زنونه میخاند....

رنگ پوستم روشن نیست عاشق پسری بودم قدش بلند نبود🙃 بقیش درسته🙂

سبزه ای؟ یا گندمی؟

سبزه ای؟ یا گندمی؟

گندمی

من و هم میگید🙂

قدت بلنده بعضی وقت ها ببخشید ولی بدجنس میشی ولی ادم بدی نیستی 

بعضی وقت ها بخشنده میشی 

قدت بلنده عاشق حیواناتی الخصوص سگ 

رنگ های تیره پسندی 

عاشق شدی ولی زود هم سرد شدی 

به ورزش هم علاقه داری درس خوندن خیلی دوست نداری

داداشم عاشق یه دختره چاق شده بهش میگه عروسک نرم من😭من متنفرررررم از دختره دلم میخواد بکشمش

خدانکشتت 🤣🤣🤣🤣🤣

خدانکشتت 🤣🤣🤣🤣🤣

ببخشید من کی باردارمیشم؟؟

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات می فرستین برام؟ به نیت بچه دارشدنم ان شاالله خدا ب ماهم بچه سالم وصالح بده .مرسی ازتون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز