اگه فکر میکنی زشتی بدون تو ترکیبی از هزاااران ژن مختلفی هستی که عاشق هم شدن✨🫂نسل تو هنوز ادامه داره پس گذشته ای هم داشته چهره تو هزاااران داستان نگفته عاشقانه هست🎀
؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..
من که احساس زشتی ندارم ولی شاید باورت نشه ولی جد اندر جد من ازدواجشون سنتی بوده عشق کجا بود😂😂😂
صداشو در نیار حتی مامان بابامم عاشق هم نیستن🤣
؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..
دقیقااااا کی تعیین میکنه ک کی زشته کی زیبا؟؟؟اصن ببین تو گزشته سوگولی های قاجار جز زیباترین زنان او ...
خصوصااا شما ✨🫂🫂