2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلمچرا هرازگاهی تو اینیستا. پیج بعضی ها رو نمیشه دید؟

یعنی ایدیشونو سرچ میکنی نیستن ولی فردا همون ایدیو سرچ میکنی پیجه هست؟ 

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

بله عزیز

ممکنه اون شخص ایدیشو عوض کنه برا یکی دو هفته

بعد شما ایدی قبلو سرچ بزنی برات نمیاد

یا ممکنه بلاکت کنه بازم سرچ بزنی پیجه نمیاد

خارج از این دو حالت نیست

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

ممکنه اون شخص ایدیشو عوض کنه برا یکی دو هفتهبعد شما ایدی قبلو سرچ بزنی برات نمیادیا ممکنه بلاکت کنه ...

اوهوم

ک اینطور👌

با یک کاربری دیگه سرچ کردم،بازم نیومد

احتمال میدم گزینه ی،اول باشه

ولی ی سوال

دنبال کننده هاش چطور میشند؟ تو این مواقع؟

نزدیکه ۱ میلیون فالوور داره 

یعنی مثلا برای،۲ هفته فالوور هاش،  از پیجش 

بی،اطلاع میمونند؟

ببخشید مزاحم شماهم شدما، راستش من اطلاعات

زیادی در مورد اینیستا ندارم.

گفتم از،شما بپرسم

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

اوهومک اینطور👌با یک کاربری دیگه سرچ کردم،بازم نیومداحتمال میدم گزینه ی،اول باشهولی ی سوالدنبال کنند ...

نه اگه بلاک کنن همه پیجایی که داری بلاک میشن مگه اینکه کلا با پیج یه ادم دیگه سرچ بزنی

اگه ایدی عوض کنن فالوورا هستن مشکلی پیش نمیاد پیجه پاک نمیشه که

مثل اینه که شما اسمتو تو نینی سایت عوضکنی هنوز تاپیکا و اطلاعات گذشته ت هست فقط اسمه عوض شد

نه خواهش میکنم چ حرفیه هر سوالی داشتی بپرس

2790
2778
2791
2779
2792