2821
2789
عنوان

دوستم میگه

71 بازدید | 6 پست

طرفش مثلا ساعت 2 یا 3 نصف شب بهش میگ من مریض شدم حالم خوب نیس الان پاشو بیا اگ حال من برات مهمه... مثلا میدونه ک دوستمم نمیتونه بره بعد منتظره بگه نه میگ همین دیگ تو همش شعاری وگرنه میومدی واسه حال بد من.. تو شعاری نمایشی هستی... این کارش درسته ب نظرتون؟ 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 

مگر اینکه دختره خیلی بی خانواده باشه که بتونه دو نصفه شب بزنه از خونه بیرون

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

میخواد بکشونه خونش

نه میگه تو خونه ک نه نیا. میگ بیا دم در منو ببر دکتر. حالا مثلا میدونه ک دوستم نمیره و نمیتونه.. میگه ک بگه نه بعد بگه تو نمایشی هستی 

نه مگر اینکه دختره خیلی بی خانواده باشه که بتونه دو نصفه شب بزنه از خونه بیرون

همونو بگو ب دوستم میگم این دیگ چ آدم بیشعوریه ب تو میگ حالم بده بیا اگ حالم برات مهمه تا دم در منو ببر دکتر؟! دوستم میگ بگم میام میگ نیا. میگم خب اون روانیه اصلا گفتنش هم جایز نیس کی ساعت 3 شب میتونه بیاد بهت میگه بیا ک بگی نه بعد بکوبه تو سرت تو نمایشی هستی؟!! شعاري!! اصلا سم خالصه ب نظرم

همونو بگو ب دوستم میگم این دیگ چ آدم بیشعوریه ب تو میگ حالم بده بیا اگ حالم برات مهمه تا دم در منو ب ...

خیلی مسخرس 

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...