2777
2789
عنوان

حاجت روایی

93 بازدید | 2 پست

دوستان من توی اینستا داشتم نگاه میکردم از معجزات سوره یاسین گفته شده بود نوشته بود که یک هفته هر شب بخونید حاجت روا می‌شید و اتفاقی که میخواید میوفته من دارم جواب میگیرم و دارم میبینم واقعا تاثیرشو اگر حاجتی دارید حتما بخونید هر شکلی که دوست دارید شده از رو موبایل 

گفتم باهاتون در میون بزارم شاید کسی نیاز داشته باشه بهش و سبب خیر بشه 

امیدوارم تک تکتون حاجت روا بشید و به مراد دلتون برسید و تک تک اشکایی که از چشمتون میاد اشک شوق و خوشحالی باشه 

ازتون می‌خوام برام دعا کنید اگر جواب گرفتید 

خدا پشت و پناهتون باشه🙏🏻

خیلی ممنونم عزیزم 

تازه کلی فضیلت دیگه داره 

میتونی تو گوگل سرچ کنی فضیلت سوره یاسین و سایت پایگاه جامع قران کریم انهار رو باز کنی و بخونی 

این سایت معتبره بعضی سایت ها برای بازدید بیشتر یه سری فضیلت های من در اوردی نوشتن💚

خودتو دوس داشته باش❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/