هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8882 عنوان خاب بد دیدم از خاب پریدم 111 بازدید | 21 پست یساعت پیش خاب بدی دیدم و پریدم از خاب دوباره خابیدم و دوباره ادامشو دیدمخیلی حالم بدهمیشه یکم باهام حرف بزنیدخیلی استرس گرفتم😔😔 بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من 1404/01/09 | 03:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12228 خاب چی عزیزم؟ من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8882 چه خبر برنامه ات برا فردا چیه برنامه ی خاصی ندارم😅 منظورم این بود یکم دلداری بدین😅 بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
nasim13701370 عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 2761 عزیزم خوابتو برای هیچکس تعریف نکن حتی تو خونواده خودت چون هرجور تعبیر کنن همون میشه از خواب بیدار میشی صدقه بزار آیت الکرسی بخون بگو انشاالله خیره متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8882 خاب چی عزیزم؟ خاب بدی بودچند روزیه ذهنم درگیره میشه از اون باشه؟ بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
یه_صلوات_بفرستین_ عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 1558 صلوات بفرس بخاب دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه
بزغاله1386 عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1395 اوو من انقدر خواب بد دیدم هیچی نشده 😂صدقه بده رفع میشه وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8882 عزیزم خوابتو برای هیچکس تعریف نکن حتی تو خونواده خودت چون هرجور تعبیر کنن همون میشه از خواب بیدار می ... تعریف نکردمخودم استرس گرفتمصدقه و ایت الکرسی هم گذاشتم و خوندمشمام اگر زحمتی نیس بخونید برام🥺 بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8882 اوو من انقدر خواب بد دیدم هیچی نشده 😂صدقه بده رفع میشه معنی دار و بد بوده و چیزی نشده؟ بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8882 بله من هستم بگو نه تعریف نمیکنم خاستم یکم حرف بزنید که استرسم کم بشه بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
بزغاله1386 عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1395 معنی دار و بد بوده و چیزی نشده؟ آره بابا تا دلت بخواد صدقه بنداز بلایی هم باشه رفع میشه وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8882 آره بابا تا دلت بخواد صدقه بنداز بلایی هم باشه رفع میشه گذاشتم عزیزم بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من