2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون حساسیتم الکیه

111 بازدید | 1 پست

برام خواستگار اومده من تاحالا ندیدمش و همه ازش تعریف میکردن بخاطر خانوادش که میشناسم یک حس خوب اولش داشتم انگار که بهش اعتماد داشته باشم. خواستم ببینم اینستا داره یا نه اسمش رو زدم و بین فالوراش چک کردم ببینم خودشه یا نه . پیج داداشش قفله ولی اینو فالو داشت و هم اینو خلاصه مدارک اینجوری بود که خودشه داشتم نگاه میکردم اینم اونا رو فالو داره یا نه که مطمئن بشم دیدم پیج کلی دختر فالو داره بعضیاشون که قفل بودن بعضی ها هم چیز خاصی نداشتن اما یکی دوتاشون ناجور بود. یک پیج کلا ناجور هم بود.

الان اون حس اولیه رو ندارم راستش شک کردم. نمیخواستم فضولی کنم و اینا ولی کلا توی فامیلای ما پسرا دختر فالو نمیکنن و این حس بدی بهم داد.

بهم بگید چیکار کنم مطمئن بشم؟

خانوادم تحقیق کردن میگن آدم خوبیه ولی اینو چیکار کنم؟

حساسیتت طبیعیه و اصلا الکی نیست

نادیده ش نگیر

نامزد کن ولی عقد نکن 

باهاش در ارتباط باش و برو بیرون و بیا  تا دستت بیاد طرف چجوریه

هیزه ، هیز نیست

نظرش راجب زنا چیه

چجوری راجب زنا حرف می زنه

از چه اصطلاحاتی استفاده می کنه 

راستی حتما تاریخ آخرین پستای اون پیجارو نگاه کن ببین مربوط به چه تاریخیه

و تاسیس پیج خود خواستگارت کی هستش

شاید قدیما اینارو فالو کرده و از قدیم بودن و الان نیستن

ولی در کل از نشانه ها سرسری رد نشو 🌻

اوضاع اینجوریه که همه چیز دست بزرگتراست.

یعنی رسما تا نامزدی نشه و یه مدت بگذره من نمیتونم باهاش حرف بزنم بعدش هم کلا خانواده ها اینجورین که نمیشه باهاش رفت بیرون.

اون پیج هارو نگاه کردم اونای که ناجور بودن یکیش اصلا توجیه نداشت ولی اون دوتای دیگش کلیپای اولشون محتوای خوب بودن .

پیج برادرش رو نگاه کردم عکس های قدیمیش رو لایک کرده و عکس های امسالش رو نه. روی همین حساب گفتم شاید اون پیجا رو قدیم فالو کرده.

پیج یه سری دختر فالو داشت که اونام فالوراشون بالا بود ولی خب پیجشون قفل بود. من خواستگار زیاد داشتم و از همین رو ترسم بیشتره که پشیمون نشم. از یه طرف واقعا خانواده خوبین البته توی خونه رو هیچکس نمیدونه ولی خب ترسم از پشیمونیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان