2777
2789
عنوان

کنترل افسردگی

94 بازدید | 14 پست

برای خیلیاتون شاید کارای خونه مثل ظرف شستن و جارو کردن و غذا درست کردن کسل کننده و بی معنی باشه 

اما برای من هر ثانیه اش حس زندگی دوباره اس و هر لحظه که گرد گیری میکنم ظرف میشورم جارو میزنم خدار‌وشکر میکنم 

چون بعد یه دوره طولانی افسردگی شدید که حتی یه حموم رفتن ساده برای من سخت ترین کار دنیا بود و نمیتونستم انجامش بدم 

الان حالم صددرصد اوکی نیست ولی خیلی دارم تلاش میکنم برای زندگی 

کامل خوب نشدم اما نسبت به دو سال پیش خیلی خیلی بهترم ….

انقدر لحظه های سخت و دشوار و درد ناکی رو تجربه کردم که هرلحظه فک میکردم ممکنه بمیرم (فقط کسایی که افسردگی رو تجربه کردن میدونن ) 

میخوام بگم اگه افسردگی دارین میدونم سخته گاهی وقتا غیر ممکنه که فعالیت داشته باشین حتی کارای کوچیک مثل حموم کردن ،لباس شستن ،غذا درست کردن 

اما فعالیت برای فرد افسرده مثل داروی افسردگی عمل میکنه و هرچه بیشتر بهتر و به بهبود حالتون کمک میکنه 

شرایطتتون هرچه هست بپذیرین و  لذت بردن از زندگی با چیزای کوچیک رو یاد بگیرین (مثل کتاب خوندن ،فیلم دیدن ،پیاده روی ،آشپزی ،نگهداری گل گیاه ،نگهداری حیوون خونگی ،یاد گرفتن یه مهارت جدید و …..)

شماهم اگه پیشنهادی دارین یا کاری کردین نتیجه داده بگین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من گل و گلدون... و مینا و مرغ برا باغ خریدم همشم از کوچکی بزرگ کردم.

به هرجا ک رسیدم دیدم سخته داره بهم فشار میاره قورتش دادم انجامش دادم

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

هنوزم وقتی ی روزایی(الخصوص اخر پاییز و اول زمستان) مودم میاد پایین و تنبلی میاد سراغم..حتی شده پیاده برم سرکار ولی پیاده روی رو انجام میدم

نور اتاقمم زیاد تر میکنم ۶ ماهه دوم سال

با اینکه شبکارم و شغلمم استرس زاس اما حتما توی شیفت یه بازی ای ی جمع کوچیک درست میکنم ک استرسارو بشوره ببره

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

خیلی سخته افسردگی . خیلی باهاش دست وپنجه نرم کردم بدون دارو.الان کمی بهترم ولی لعنتی خوب نمیشم انگار. برای خوب شدن تلاش کردم پیاده روی ارتباط با دوستان وخانواده رژیم درست غذایی افتاب گرفتن تنفس عمیق یادخدا خرید و... حال منو بهتر کزد

در ضمن دارم روشای قدیمی رو امتحان میکنم 

همونکاری که مامانامون قدیما باهاش دلشون خوش بود و حالشون خوب میشد با وجود نبود امکانات و محدودیت 

مثل گرفتن مهمونیای ساده و بدون تجملات ،معاشرت با آدمای مثبت و بی شیله پیله

کارای هنری کوچیک برای خونه مثل دوختن رومیزی پختن شیرینی و…

برنامه ریزی و پایبند بودن برای مناسبتا و رسم و رسوما مثل ماه رمضون و عید نوروز و محرم و…خونه تکونی و روزه و نذری و…

داشتن یه اکیپ زنونه برای دور همی و کارای گروهی 

نمی‌دونم شاید برای بعضیا بی معنی بنظر بیاد ولی همین هدفای کوچیک ، همین داشتن روتین های ساده و کوچیک  و….همین درگیری ها مشغله های به ظاهر تکراری و بی اهمیت برای من شده امید به زندگی 

خیلی سخته افسردگی . خیلی باهاش دست وپنجه نرم کردم بدون دارو.الان کمی بهترم ولی لعنتی خوب نمیشم انگار ...

بنظر من دارو فقط مسکن هست 

اینجور مسائل باید ریشه ای حل بشن یعنی سعی کنیم دیدمون به زندگی عوض کنیم چون نمیتونم زندگیمون رو عوض کنیم 

بنظر من دارو فقط مسکن هست اینجور مسائل باید ریشه ای حل بشن یعنی سعی کنیم دیدمون به زندگی عوض کنیم چو ...

آره برامن ک ریشه درکودکی داره ولی خب هنوز کنارنیومدم بااین زندگی.  خیلی سخت میگیرم همه چی رو برای کوچکترین مسائل خودمو اذیت میکنم 

اینکه چطور از کارهای کوچیک لذت ببریم سوال منه بزور ک نمیشه لذت برد

سخته ولی شدنیه 

من خودم زمانی که خیلی حالم بد بود از خوردن خوراکی هایی که دوس داشتم شروع کردم اولش زیاد لذت نمیبری اما کم کم بهتر میشه