2789
عنوان

مهمان داری

323 بازدید | 21 پست

دوستان اگر یک نفر تازه عروس باشه و خانواده همسرشون تهرانی اصیل باشن اگر بخوان برای عید دیدنی بیان اونجا باید چه طور تدارک شام و میوه و ... رو ببینه؟

اگر ایده مهمان داری و دیزاین و ...هم دارید میشه بدید 

خانواده همسر خیلی مودب و پولدار هستن و واقعا مهمون نوازی عالی دارن و رفتارشون تا الان خیلی باهام خوب بوده و نمیخوام جلوشون همسرم سر افکنده بشه 

من خودم از خانواده ای با سطح متوسط هستم و در شهرستان زندگی میکردیم و به واسطه دانشگاه اومدم تهران 

در ضمن میشه اگر عکسی از سفره شام یا میوه و آجیل و .. دارید که جالب باشه میشه بفرستید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه میخوای خیلی سنگ تموم بذاری

به نظرم دو مدل غذا داشته باشه یا مثلا برنج با دو نوع خورشت یا برنج با مرغ و یه خورشت

دسر و سالاد و سس و مخلفات هم هست

نوشیدنی هم دوغ و نوشابه و... و آب از هرسه میتونی استفاده کنی میتونی هم دوتا بذاری یکی آب اون یکی هرچی که خودت مدنظرته

برای قبل شام یا بعد شام هم میوه و تنقلات الان عید هم که هست شیرینی و آجیل و اینا

ولی به نظرم خیلی هم زیاده روی نکن میمونه حیف میشه اسراف میشه به اندازه و مناسب تدارک ببین

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اگه میخوای خیلی سنگ تموم بذاریبه نظرم دو مدل غذا داشته باشه یا مثلا برنج با دو نوع خورشت یا برنج با ...

مبشه ایده شام بدین؟

من واقعا مهمون نوازم ولی اینا فرهنگشون خیلی متفاوته حس میکنم البته من  تا الان ندیدم کلاس بزارن و .. 

ولی میترسم یکی پیدا شه بینشون که اینطور باشه     

مبشه ایده شام بدین؟من واقعا مهمون نوازم ولی اینا فرهنگشون خیلی متفاوته حس میکنم البته من تا الان ند ...

برای شام به نظرم میتونی قرمه سبزی، قیمه، مرغ، کباب و کوبیده هرکدوم اینا رو به دلخواه خودت انتخاب کنی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مبشه ایده شام بدین؟من واقعا مهمون نوازم ولی اینا فرهنگشون خیلی متفاوته حس میکنم البته من تا الان ند ...

میتونی ی خورشت بذاری . کبابم ازبیرون سفارش بدی اگر خودتون بلدید جاشو دارید درست کنید چ بهتر.‌ زعفران روبرنج و‌ی سالادم‌کافیه. اگر زیتون پرورده  داری بذار کنار کباب خوبه. 

parasoo1989@

همین امشب یه سفره انداختم واسه خونواده شوهرم همشون کف کرده بودن انقدر خوششون اومده بود تعریف کردن انقددددرررر شوهرم وقتی ازم تشکر کرد فهمیدم دیگه خیلی کولاک کردم دو مدل غذا گذاشتم سالاد اندونزی سالاد فصل ماست خیار زیتون پروده دسر زعفرانی ژله دو رنگ سالاد مرغ آجیل و میوه شیرنی شکلات همه رو از قبل رو میز چیدم تمام اینا رو از اینستا یاد گرفتم برو تو اینستا کلییی ایده میگیری و فیلم آموزشی هست منم هیچییی بلد نبودم ولی الان بخدا زبانزد فامیل خودمو شوهرمم نگران نباش اصلا

سعی کن میوه هات یه دست باشن شیرینی اگه کیک بپزی که عالیه اجیلات درست و خوب و تازه باشن چایی ماسالا قهوه و دمنوش داشته باش آبمیوه و سعی کن برا بچه ها هم خوراکی تهیه کنید و شام هم چند نوع باشه ولی کم 

اسراف نکن 

کاربری دست دو نفره 
میتونی ی خورشت بذاری . کبابم ازبیرون سفارش بدی اگر خودتون بلدید جاشو دارید درست کنید چ بهتر.‌ زعفران ...

راجب عیدی چیکار کنم؟

هر چی به همسرم میگم من از فرهنگ شما خبر ندارم عیدی رو چیکار کنم میگه هر جور دوست داری 

سلام عزیزم من باشم😍

کیک های خودم که خیلی مورد پسند همه هست میپزم

یا باقلوا ترکی درست میکنم😋

شام مرغ با کوبیده میدم 

میوه موز، کیوی،خیارسبز و سيب یا بجای کیوی توت فرنگی میزارم ترکیب رنگی قشنگی داره. 

سر سفره ژله میان تهی یا خرده شیشه میزارم. 

نوشیدنی دوغ.نوشابه و آب میزارم 

سالاد درست میکنم. 

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd