2777
2789
عنوان

دانشگاه شیراز

332 بازدید | 14 پست

سلام دوستان کسی دانشگاه شیراز هست یه چند تا سوال داشتم میخواستم ببینم خوابگاه های دانشگاه شیراز چطوریه؟برای ارشد مهندسی عمران و هزینه خوابگاه چطوره؟

و همچنین که ساعت ورود خروج خوابگاه چنده اونجا؟و به رفت و امد خیلی سخت گیری میکنن؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط تو شیراز رل نزن پسراش ب درد نمیخورنخواهرانه نصیحت میکنم برا من شیرازی بود ی بی غیرت تمام معنا

شیراز ب این بزرگی حالا چون رل ت بی غیرت بوده همه شیرازیا بدن؟😂شوخی کردماا به دل نگیری😘البته بت حق میدم عزیزم منم زخم خوردم از یه شهر دیگ و کلا از تک تک مردمش متنفر شدم

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

فقط تو شیراز رل نزن پسراش ب درد نمیخورنخواهرانه نصیحت میکنم برا من شیرازی بود ی بی غیرت تمام معنا

من با ترک تبریز عقد کردم یک بی غیرت تمام معنا بود

غیرت ربطی به قومیت نداره ذاتی هست بعضی ندارن

من شیرازی نیستم واز مردمش خاطره خوب ندارم

حرف غیرت زدی یاد شوهر سابقم افتادم خدا لعنتش کنه

درخواست دوستی ممنوع

من با ترک تبریز عقد کردم یک بی غیرت تمام معنا بودغیرت ربطی به قومیت نداره ذاتی هست بعضی ندارنمن شیرا ...

والا مرد شیرازی کلا رف تو بلک لیست من

میگف نباید خرج زن کرد و دنگ کافه هم دختر باید حساب کنه

ننم جانی کن بزار برو.....💔😏بده شش

شیراز ب این بزرگی حالا چون رل ت بی غیرت بوده همه شیرازیا بدن؟😂شوخی کردماا به دل نگیری😘البته بت حق ...

میگف زن بره خودش خرج خودشو در بیاره مرد چرا خرج کنه!!!!!!

اکثرا دروغ هم میگن

من خودم شیرازی ام 

ولی واقعا موافقم میشه گفت خیلی از پسرای شیرازی لاشی ان 

والا مرد شیرازی کلا رف تو بلک لیست منمیگف نباید خرج زن کرد و دنگ کافه هم دختر باید حساب کنه

من که عقد کرده بودم میگفت بابلت باید خرجت بده عجوبه ای بود برای خودش بی غیرت ترین مرد دنیا تازه نماز میخوند مداح بود

درخواست دوستی ممنوع

من خودم شیرازی ام ولی واقعا موافقم میشه گفت خیلی از پسرای شیرازی لاشی ان

اصلا تعجب کردم برا طرز فکرشون🥲ک به دخترا بی احترامی میکنن

میگف عروسی گرفتن برا پسر ظلم میشه چون خرج میشه

من که عقد کرده بودم میگفت بابلت باید خرجت بده عجوبه ای بود برای خودش بی غیرت ترین مرد دنیا تازه نماز ...

از همین مذهبیا باید ترسید...

اصلا تعجب کردم برا طرز فکرشون🥲ک به دخترا بی احترامی میکننمیگف عروسی گرفتن برا پسر ظلم میشه چون خرج ...

نه این حرفایی که میگی خب تفکر یکسری ادمای بی خوده که ازشون همه جا هست 

ولی من در کل گفتم که اره اینطوری ان 

نه این حرفایی که میگی خب تفکر یکسری ادمای بی خوده که ازشون همه جا هست ولی من در کل گفتم که اره اینطو ...

بحث راجب دانشگاه بود چطور رسیدیم به نامزد و عقد 😂😂😂😂