2777
2789
عنوان

چجوری به کسی بگیم به تو چه

121 بازدید | 22 پست

به کسی که تو همهههههه چی دخالت می‌کنه و نظر میده چجوری بهش بگیم دهنشو ببنده؟

روم نمیشه بگم به تو چه 

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

روت بشه قنشگ بگو به توچه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روت بشه قنشگ بگو به توچه

سنش بالاس خجالت میکشم 😑

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

من اینجوری میگم = خودم بهتر میدونم 

همون ب ت چ هس

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بگو عزیزم مشکلی پیش اومده ک این سوال و میکنی؟

یکی از آشنا ها تو همه چی دخالت می‌کنه و ایراد میگیره 

از رشته ای توش درس میخونم تا همه چییی کلافم کرده 

خفم نمیشه 

مثلا ازت سوال میپرسه خیلی ؟

بله

یکی از آشنا ها تو همه چی دخالت می‌کنه و ایراد میگیره از رشته ای توش درس میخونم تا همه چییی کلافم کرد ...

وقتی چیزی گفت نگاش کن ی لبخند بزن روتو کن اون طرف چند بار این کار و کن شاید از رو رفت . 

بله

بگو راحت نیستم به این سوال جواب بدم چرا این سوال می پرسید 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

نسبتش چیهنظر ک داد بگو وقتی نظر ازت خواستن نظر بده خودم بهتر میدونم چیکار کنم نیاز ب نظر شما نیس

فامیل نزدیکه 

سنشم زیاده آدم خجالت می‌کشه چیزی بگه 

خیلی سعی کردم چیزی بگم نتونستم روشو ندارم 

اگه بگم اونم یچی میگه من دیگه نمیتونم خودمو کنترل کنم داستان میشه 

بعد مادرمم خیلی تاکید می‌کنه ک  کاریش نداشته باش بزا بپرسه 

ولی خب فقط پرسیدن نیست که متلک میگه 

من اینجوری میگم = خودم بهتر میدونم همون ب ت چ هس

این خوبه محترمانس 

دفعه دیگه اینو امتحان میکنم ولی با شناختی که ازش دارم بازم از رو نمیره نکبت