2777
2789
عنوان

قلبم

122 بازدید | 8 پست

سلام خانوما،چند روزي ميشه كه دچار تپش قلب شدم.به اين صورت كه كاملا تپش قلبمو مثل كوبش محكم حس ميكنم.

به عبارت عاميانه قليم تو دهنمه.چند شب پيش همراهش دچار تنگي نفس هم شدم.ولي با خودم گفتم از كم خوابي شب بيداري هاي امتحانه.نميدونم خيلي ميترسم.يهو وسط كاراي روزانه خيلي حس بديه.درد ندارم ولي محك ميكوبه مثلا حدود يك دقيقه ؛الان هم يه ريعه اينجوريه و با هر نفسم حس ميكنم قلبم داره مياد بيرون.خونه تنهام ميترسم طوريم بشه.كسي اينحوري نبوده؟من چيكار بايد كنم؟

🙄🙄

منم اینجور میشم چند ساله 

هیچموقه هم نرفتم پزشک قلب ببینم چ مرگمه 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دو سالیه اینطوریم دوبارم پیش متخصص قلب رفتم گفتن مشگل قلبی نداری همش مال استرسه عرق بهار نارنج، بخور سعی کن از استرس و کم خوابی به دور باشی 

دوست داشته شدن خیلی خوب است حتی اگر دیر شده باشد!