2777
2789
عنوان

ی سوال

101 بازدید | 17 پست

تا حالا دیدید پدری برای پسرش دختری رو براش انتخاب کنه؟

من بیشتر دیدم مادر پیشنهاد میده به پسر و حالا بستگی به پسر داره انتخاب کنه یا نه ولی در مورد پدر نه دیدم نه شنیدم

شما چی ؟ تا حالا دیدید یا شنیدید؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ببخشید به سوالت ربط نداره ولی طرز تهیه اصولی آش پلویی بلدی بهم بدی؟

باب دلمی بس که تورو خوب کشیدن،چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن!باب دلمی بس که دل انگیز نگاهت؛خطاطی ابروتو چه مطلوب کشیدن…دور من و موهای تو نیزار کشیدن؛نای من و موهای تو بر دار کشیدن!هم موی من هم قد بالای تو رعنا؛همسایه و همزاد سپیدار کشیدن…از دست تو تو سینه ی من هل هله بر پاست؛انگار درختی رو پر از سار کشیدن!دست منو به موی تو محتاج کشیدن؛چشماتو شبیه شب معراج کشیدن!شیرینی آشور لبت قند فریمان؛ خلخال و خطو خال لبت خطه گیلان!انگار که بابلسرو تا نور کشیدن؛شیرازه چشماتو سیانور کشیدن…از دست تو تو سینه ی من هل هله بر پاست؛انگار درختی رو پر از سار کشیدن…دست منو به موی تو محتاج کشیدن؛ چشماتو شبیه شب معراج کشیدن!

بیشتر ببینید
نه عزیزمگوگل بزن

چون غذاش ایرانی نیست نمیتونم رسپی اصلیشو از سایتای ایرانی پیدا کنم 

باب دلمی بس که تورو خوب کشیدن،چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن!باب دلمی بس که دل انگیز نگاهت؛خطاطی ابروتو چه مطلوب کشیدن…دور من و موهای تو نیزار کشیدن؛نای من و موهای تو بر دار کشیدن!هم موی من هم قد بالای تو رعنا؛همسایه و همزاد سپیدار کشیدن…از دست تو تو سینه ی من هل هله بر پاست؛انگار درختی رو پر از سار کشیدن!دست منو به موی تو محتاج کشیدن؛چشماتو شبیه شب معراج کشیدن!شیرینی آشور لبت قند فریمان؛ خلخال و خطو خال لبت خطه گیلان!انگار که بابلسرو تا نور کشیدن؛شیرازه چشماتو سیانور کشیدن…از دست تو تو سینه ی من هل هله بر پاست؛انگار درختی رو پر از سار کشیدن…دست منو به موی تو محتاج کشیدن؛ چشماتو شبیه شب معراج کشیدن!

بیشتر ببینید