2777
2789
عنوان

سریال جان سخت به نظرتون چی میشه

5203 بازدید | 112 پست

بچه ها امشب دیدمش  سریال رو واقعا اگرآدم های اینجوری تو این دنیا باشه دنیا اصلا جای قشنگی نیست

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه ادامه داره؟ 

بنظرم پسره باید اعدام میشد اگه رضایت میدادن حتما میفهمید رفیقاش مردن خودشو میکشت

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

من حان سخت و ندیدمم یکی هم در مورد تاسیان تاپیک بزنهه🤣

تاسیان رو هم دنبال میکنم ولی هنوز جای حساسی نرسیده

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

موضوعش چیه حوصله ندارم ببینم اما کنجکاو شدم بدونم انقد همه جا اسمش هست

همه قسمت هاش غمگین 

از اول گفتم این فیلم انرژیش منفیه نگاه نکنم باز نشستم تماشا کردم تا امشب که کلا گند زده شد تو شبم هنوز یه حال بدیم 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

از اول گفتم این فیلم انرژیش منفیه نگاه نکنم باز نشستم تماشا کردم تا امشب که کلا گند زده شد تو شبم هن ...

دقیقا

توروخدا آنقدر خودتون رو درگیر سریال های غمگین ایرانی نکنید این همه میگن ترکیه بده و ال و بل ولی بخدا ترکیه خیلی بهتر از سریال های ایرانه دل آدم شاد میشه الان بازی بخت خیلی سریال شاد و خوبیه یا زیباتر از تو. سریال ترکی ها اکثرا شاد. خودتون رو با سریال های ایرانی غمگین درگیر نکنید. ما ها خودمون به اندازه کافی غمگین هستیم. من حتی یه سریال ترکیه بود اسمش لیلا دیدم دختره تو بچگی زجر میکشه توسط نامادری  بزرگ شده اومده انتقام بگیره ادامه اش رو نگاه نکردم یا فقط ازش کلیپ کوتاه میبینم چون این سریال ها فقط روحیه ما رو میگیره. سریال های شاد ببینید تا حالتون خوب باشه همین سریال سیب ممنوعه با اینکه این همه مسخرس ولی تنوع لباس و چیدمان اکسسوری‌ خونه و همه چی داره و دل مخاطب رو شاد میکنه