2777
2789
عنوان

حس ششمی میاد

65 بازدید | 11 پست

من با کی ازدواج میکنم 

و کی؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

چرا باور نمیکنید این حس ششم همش الکیه الان هم تو تاپیکی یکی میگفت سرم کلا گذاشته یکی ازتو همین سایت

چجوری؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش گفته عکس بده ازکف دست بده از کف پا بده از خود پا بده واین چیزا هیچ چیزی هم بهش نگفته حالا میترس ...

یکی دیشب مشخصات ام رو درست گفت میگفت موکل داره 

گفت طلسم دارم ترسیدم 

کاربرا لطفا نخواید تگ کنم.

فا.ل ت.اروت بگیر

چجوری؟

چجوری؟

اگر کسی رو میشناسی بگو برات انجام بده اما از سایت ف.ال ت.اروت و برنامه های هم میتونی استفاده کنی . برای من تاثیر دارع . برای سوالای بزرگ از ف.ال ت.اروت استفاده میکنن برای سوالای روزمره از لنورماند. من اکثرا از لنورماند استفاده میکنم اما چون اعتقاد داشتم ف.ال ت.اروت هم برام جوابش درست اومده. اگر اعتماد نداری به برنامه ها و سایتها بهتره به روشن بینی بگی برات ف.ال بگیره. اگر پیجی خواستی میتونم معرفی کنم