2821
2789
عنوان

دندونپزشکیی

25 بازدید | 1 پست

فکرکن تو سن بیست یک سالگی جنس دندونات بد باشه ارثی از یه ور التهاب لثه از یه ور همه خراب از یه ور چون فکم کوچیکه دندون عقل دراومده کلا کج کوله شده دندونام واقعا بخوای اصولی درست کنم بالا صد میلیون هزینش میشه فقط اونم درست بشه نشه منم این هزینه رو ندارم واقعا دلم میخواد برم همه رو بکشم مصنوعی بزارم یا بگیرم خودمو بکشم چون خیلی تاثیر می‌زاره رو روحیه و ظاهر ادم💔😔

خب اون دندون عقلارو باید سریع بکشی نزاری بمونه چون ب فک فشار میاره و باعث میشه دندونارو کج کنه بعد منم دندونام اهکیه خیلی زود خراب شده بعد تو تنها نیستی الان خیلیا اینجورین من پدرم مادرم سنی ندارن اما نصفه دندوناشون مصنوعیه این ارثم ب من رسیده چاره دندونایه ما فقط پوله ،پول اینکه میگی خرج کنم درست میشه یا نه معلوم نیست ؟؟!!!!!!چرا درست نشه؟! میشه  ،

من فعلا پول ندارم اما پولی دستم اومد درست میکنم ادمایی دیدم انقد وضع دندوناشون خراب بوده روکش کردن یا کامپوزیت یا هر چی انقد خوب شده ها 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2824
2823
2791
2779
2792