ما شهرستان زندگی میکنیم عید مجبوریم بیایم خونه پدر مادر بمونیم امشب پدرم زود خوابید تازه هنوز دو دقیقه نبود خوابیده بود که پسر چهارسالم رفت بالا سرش و نگو پدرم ترسیده محکم بهش سیلی زد جوری که صدای سیلی تا آشپرخونه اومد منم عین دیوونه ها شدم عصبانی شدم و جیغ و داد کردم و همه چیو بهم زدم من اجازه نمیدم کسی به بچم دست بزنه گفتم از فردا اینجا نمیمونم میرم دیگه.
پدر شوهرم سه تا نوههاش وقتی خوابن میپره سرشون ولی بوسشون میکنه بغلشون میکنه
ببخشید اعصابم خورد شد از. دست پدرت الهی دستش بشکنه منم پدربزرگم مثل پدرتون بود خیلی بی رحم بود وقتی فوت شد هیچکدومموم حتی سر خاکش نرفتیم و این نفرت هنوزم مونده🥲
یه سوال استارتر عزیز،بدون گارد وعصبانیت،واقعا نمیخوام ناراحتت کنم،واقعا میشه یه لحظه تودلت به این فکرکنی اگه همین پسرت که اینقدر دوسش داری یک روز به خاطر بچش روی تو دادبکشه چه حالی میشی؟میخوام توجهت رو به این جلب کنم که اون شخص هرکسی نیست پدرته،یعنی همون کسی که توهرکاری برای بچت کردی برای توکرده،میگی محبت نکرده ولی دوست که داشته،به خاطر رفاه شنا کارکه کرده،حالا میگیم اصلا شمابدون پول بابات بزرگ شدی ومادرت خرجتو داده .بالاخره اگه بابات نبود که تو نبودی...هرچندخودتم میدونی الان به خاطر عصبانیتته که داری تمام تلاشش برای زندگیتو نادیده میگیری...به نظرم هم برو ازدل بچت دربیار کارپدرتو،هم از دل بابات کارخودتو....دل پدرشکستن بدجور پیش خدا سنگینه خدایی نکرده خدا جواب میده ها...توقران خدانگفته به چت چیزی نگو ولی گفته به پد مادرت حتی نگو اف،پس یعنی ما وظیفمون درمقابل پدرومادر بیشتره هرچند عشقمون به فرزند زیادتره
عزیزم چرا یه درصد احتمال نمیدی این حرکت غیر ارادی باشه من خودم کسی تو خواب بیدارم کنه اصلا نمیفهمم چی میگم بارها شده مامانم ناراحت میشن ولی خودم اصلا یادم نیست چی گفتم
یه سوال استارتر عزیز،بدون گارد وعصبانیت،واقعا نمیخوام ناراحتت کنم،واقعا میشه یه لحظه تودلت به این فک ...
پدری که وقتی میایم خونش استرس میگیره یدونه تخم مرغ بخوریم پدره؟ من اگه با بچم همچین رفتاری کنم آره سرم داد بزنه اصلا تردم کنه عزیزم هر موجود زنده ای میتونه پدر بشه اما پدر بودن کار هر کسی نیست
چراتحمل شنیدن حرف حق رو نداری عزیزم مطمئنا تو این مدتی که اینجا بودی برخوردها و اتفاقات دیگه ای هم پ ...
امیدوارم حال دل توهم خوب بشه میدونم ناراحتی ودلت شکسته منکه تو رو نمی شناسم ماها ازروی حرفای خودت نظر میدیم مهمون وقتی بیشتراز دوسه روز بمونه میشه جزیی از اون خانواده میزبان یکی دوروز تحمل می کنه رعایت می کنه ولی بعدش ممکنه کم بیاره حالا اون میزبان میتونه پدر آدم هم باشه
عزیزم وقتی تاپیک میزنی پس باید انتظار داشته باشی بعضیا چیزایی بگن که با نظر شما یکی نباشه همه که مثل هم فکر نمیکنن نظر ها و عقاید متفاوته شما حق بی احترامی نداری
ببین من کار پدرت اصلا تایید نکردم یا نگفتم پسرت بی ادبه چون کارش بی ادبانه نبوده و شیطنت بچه گانه بوده من فقط میگم سریع گارد نگیر خودت کنترل کن الان خودت یه دور تاپیکت بخونی می بینی جواب بعضی کاربرها چقدر به تندی دادی
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜