2777
2789
عنوان

کاش بمیرم عاشق کسی ام ک دوسم نداره

3626 بازدید | 18 پست

شوهرم دیگه دوستم نداره مدام میگه طلاق و من دارم خودمو خورد میکنم ک یه دقیقه بیشتر تو زندگیش باشم اما دیگه مقاومت منم فایده نداره 😭🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم یهو عوض شد باورم نمیشه ادمی ک تا دو هفته پیش میگفت دوسم داره باهام خوب بود یهو بی دلیل عوض ش ...

غیر ممکنه حتما یه دلیلی داره من باشم شده با انبر دست از زبونش میکشم چرا اینجوری میکنه مگه کشکه

خستم

کاری کن سرکتاب بارکن

تعقیبش کن

سوال بپرس بگو تاندونم جدانمیشم

اگرآدم خوبیه؟

دنبال زندگیت باش

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

کاری کن سرکتاب بارکنتعقیبش کنسوال بپرس بگو تاندونم جدانمیشماگرآدم خوبیه؟دنبال زندگیت باش

سرکتاب باز کردم فایده نداشت تعقیبم نمیتونم بکنم ماشین ندارم وقتی میگم دلیل بگو هیچی نمیگه فقط میگه دیگه دوست ندارم 

سرکتاب باز کردم فایده نداشت تعقیبم نمیتونم بکنم ماشین ندارم وقتی میگم دلیل بگو هیچی نمیگه فقط میگه د ...

بازم بازکن بگرد آدم مطمعن پیداکن

پرس وجوکن

نمیشه که بدون دلیل طرف سردشه،،،،عشق وإبرو،زحمت دادی برازندگیت،،تلاش کن راه حلشوپیداکن

شوهرت عقلشوخورده،یا دعاکردن نمیدونم ،،،،،بایدکاری کرد

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

چ شوهرت خاصه تاپیکهاتو خوندم

بچه ات چرا فوت شد؟چند سالش بود؟تو مقصر مزگ بچه بودی؟شاید اون سردش کرده

برای طلاق هم تو نرو بزار خودش اقدام کنه

ماشینم کاریش نداشته باش ب اسمتن تحت هیچ شرایطی ب اسمش نکن یا هم برو بزار بفروش پولش را بگیر ی طلایی چیزی بخر بزار خونه پدرت یا صندوق امانت البته نظرم اینه فعلا کاری نکن تنسهات بیشتر میشه

مهریه اتم کامل بگیر فرداجدا شدی میخایی تو جوب بخابی دور از جون؟اون فیلش یاد هندستون کرده تاوان و هزینه اشم بده 

نگران خاستگار بعدی هم نباش شاید اون ادم تر بود از کجا معلوم

میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست  میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

چ شوهرت خاصه تاپیکهاتو خوندمبچه ات چرا فوت شد؟چند سالش بود؟تو مقصر مزگ بچه بودی؟شاید اون سردش کردهبر ...

نه من مقصر نبودم بچم زود ب دنیا اومد فوت کرد باردار بودم مهریمم اول میخاستم نگیرم ولی الان گفتم یکمشو بهم بده قبول کرد 

نه من مقصر نبودم بچم زود ب دنیا اومد فوت کرد باردار بودم مهریمم اول میخاستم نگیرم ولی الان گفتم یکمش ...

چ باکلاس خیلی منعطفانه بدون مشکل دارین جدا میشین

میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست  میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

عزیزم من تایپیک قلیتم خوندم. برا اقدام به طلاق اصلا تو اقدام نکن. تو دادگاه هم بگو کن نمیخوام طلاق بگیرم. اونوقت قانون مجبورش میکنه شوهرت مهریه اتو کامل بده. و اجرت المثل هم باید بده. چون آغازگر طلاق مرد بوده.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
نمیدونم یهو عوض شد باورم نمیشه ادمی ک تا دو هفته پیش میگفت دوسم داره باهام خوب بود یهو بی دلیل عوض ش ...

استارتر نکنه زنه برای شوهرت  دعا گرفته باشه به نظرم از اینترنت بگیر دعاهای باطل شدن سحر و جادو سوره تکویر هم بخون توی خونه به نیت باطل شدن سحر