2777
2789
عنوان

دوستان شما اگه

105 بازدید | 16 پست

یه جایی برین افطاری میزبان مثلا سوپ و سالاد الویه و دسر خیییلی حجم زیادی درست کرده باشه مثلا دوبرابر تعداد مهمونا در موردش چه فکری میکنین یا پشت سرش چی میگین؟ 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

😐

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوبه دیگه میخواستی گدا بازی دربیاره؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

میگم دستش دردنکنه زحمت کشیده بود،خودم‌چون عادت دارم غذا دوبرابر درست میکنم همش ترس کم اومدن دارم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
خوبه دیگه میخواستی گدا بازی دربیاره؟

نه من میزبانم 😂 از ترس اینکه کم نیاد کلللی غذا درست کردم همشون میگفتن چه خبررر بوده فکر کردی از قحطی اومدیم 🤣 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
میگم دستش دردنکنه زحمت کشیده بود،خودم‌چون عادت دارم غذا دوبرابر درست میکنم همش ترس کم اومدن دارم

آره منم میترسیدم کم بیاد خیلی زیاد درست کرده بودم ولی مهمونام با یه لحنی میگفتن چرا انقدر زیاد درست کردی؟

میگم خب حتما اندازه دستش نیس خواسته کم نیاد

آره اینجوری فکر کنن خوبه 

آره منم میترسیدم کم بیاد خیلی زیاد درست کرده بودم ولی مهمونام با یه لحنی میگفتن چرا انقدر زیاد درست ...

محل نده مهم حال خودته که خوبه،من دستپختمو همه میگن خوبه،خانواده شوهرمو که دعوت کنم یاچیزی ببرم براشون اول یه عالمه عیب میذارن بعد کلی میخورن یا ببرم براشون یواشکی میخورن میگن ریختیم رفته منم محل نمیدم،شماهم حالتو بدنکن خسته نباشی

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
نه من میزبانم 😂 از ترس اینکه کم نیاد کلللی غذا درست کردم همشون میگفتن چه خبررر بوده فکر کردی از قحط ...

دمت گرم😂

اگه کم درست میکردی میگفتن دلش نیومده

محل نده مهم حال خودته که خوبه،من دستپختمو همه میگن خوبه،خانواده شوهرمو که دعوت کنم یاچیزی ببرم براشو ...

آره منم اقوام شوهر بودن زیادم خوردن و تعریفم‌ کردن حالا مادرشوهرم یجوری میگفت انگارچرا انقدر اسراف کردم و اینا 

دمت گرم😂اگه کم درست میکردی میگفتن دلش نیومده

آره ولی الانم یجوری میگفتن‌ انگار مثلا هنوز وقت عروسیت نبوده و اینا 🤣 ینی هررر کاری بکنیم یه حرفی هست