2777
2789
عنوان

تپش قلب شدید

59 بازدید | 13 پست

دوبار تاهالا موقعی ک از خواب بیدار شدم تپش قلب روی ۱۹۵ داشتم 

واس همین ترس از خوابیدن دارم 

تا ب امید خدا فردا بلکه دکتر بهم نوبت بده برم 

تاهالا اینجور شدید شما؟ 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته ؟ استرس داری؟ ترس نگرانی ..

۲۹

اره این چن روز خیلی فشار استرس روم بود 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
من از استرس اینجوری میشدم چند سال غش میکردم یبار رو 250 بود بیمارستان خابوندنم الان یسالی میشه ازش خ ...

یا ابالفضل 

منم رفتم بیمارستان نوار قلبم سالم بود 

نیم ساعت کشید خودش اومد پایین 

بدون دارو هیجی 

و از بیمارستان مرخصم کردن 

تپش قلب و که خیلیامون داریم ..یهویی خیلی شدید میزنه ولی کوتاه مدت ..من که دکتز رفتم گفت واسه استرس پرانول داد..بنظرم دلیلش کم خونی هم میتونه باشه 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

من از استرس اینجوری میشدم چند سال غش میکردم یبار رو 250 بود بیمارستان خابوندنم الان یسالی میشه ازش خ ...

از ته قلب از خدا میخام 

دیگ دچارش نشی 

چون واقن عذاب اوره

تپش قلب و که خیلیامون داریم ..یهویی خیلی شدید میزنه ولی کوتاه مدت ..من که دکتز رفتم گفت واسه استرس پ ...

اره سه هفته بود پریود بودم 

دختر عموم فوت شده بود 

هورمونامم بهم ریخت بود 

یا ابالفضل منم رفتم بیمارستان نوار قلبم سالم بود نیم ساعت کشید خودش اومد پایین بدون دارو هیجی و از ب ...

اره سریع قط میشه اما برا من 4ساعتم طول کشیده اکو و نوار قلب چند بار دادم گفتن مشکل از قلب نیست از اعصابه معدمم مشکل داره یبارم وقتی 13 سالم بود بستریم کردن گفتن احتمال حمله قلبی داری

اره سریع قط میشه اما برا من 4ساعتم طول کشیده اکو و نوار قلب چند بار دادم گفتن مشکل از قلب نیست از اع ...

آخی 

میفهمم چی کشیدی 

من اون لحظه مرگو انگار میدیدم 

خداراشکر ک خوب  شدی 

اره سه هفته بود پریود بودم دختر عموم فوت شده بود هورمونامم بهم ریخت بود

خوب از استرس ..چندروز بابونه شیرازی ..گل گاو زبان دم کن‌بخور ..اینا آرامش بخش 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

خوب از استرس ..چندروز بابونه شیرازی ..گل گاو زبان دم کن‌بخور ..اینا آرامش بخش

مرسی عزیزم