رزاصالحی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 48 عنوان بارداری 310 بازدید | 43 پست سلام دوستان من امروز و دیروز از بیبی چک استفاده کردم و هر ۴تاش دو خط پررنگ افتاده میخواستم ببینم باردارم ؟؟؟آخرین پریودم ۲۲بهمن بود 1404/01/09 | 00:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65685 بله مبارکه 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
رزاصالحی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 48 بله دیگه معلومه، مبارکه😍 وای دل تو دلم نیست فردا صبح برم آزمایش بدم 🥲❤️
رزاصالحی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 48 بله دیگه معلومه، مبارکه😍 عزیزم فقط تخمدان چپ و راستم و واژن و مقعدم تیر میکشه طبیعی هستش؟؟؟سینه چپمم خیلی دردمیکنه
گلایول56 عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 478 عزیزم فقط تخمدان چپ و راستم و واژن و مقعدم تیر میکشه طبیعی هستش؟؟؟سینه چپمم خیلی دردمیکنه طبیعیه، امروز رفتی آزمایش نتیجشو بگو خوشحال میشم😍، چه حس خوبیه مادر شدن😍
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65685 عزیزدلم یعنی باردارم؟؟؟ بله عزیزم حتما برو آزمایش بده الان شاید قلبش هم تشکیل شده باشه خیلی وقته از موعدت گذشته 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
رزاصالحی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 48 بله عزیزم حتما برو آزمایش بده الان شاید قلبش هم تشکیل شده باشه خیلی وقته از موعدت گذشته خدا از دهنت بشنوه گلم
رزاصالحی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 48 بله عزیزم حتما برو آزمایش بده الان شاید قلبش هم تشکیل شده باشه خیلی وقته از موعدت گذشته عزیزم آزمایش دادم مثبت بود 😍😍😍
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65685 عزیزم آزمایش دادم مثبت بود 😍😍😍 الهی شکر 😍😍😍😍 با توجه به پریودت شما الان ۶ هفته و ۶ روزت هست 🥰🥰🥰 دیگه بعد سیزده برو دکتر برات سونو بنویسه میتونی بهداشت هم بری برات تشکیل پرونده بده و یه سری آزمایشات اولیه بارداری اونجا رایگان هست پزشک بنویسه باید هزینه بدین 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
رزاصالحی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 48 الهی شکر 😍😍😍😍 با توجه به پریودت شما الان ۶ هفته و ۶ روزت هست 🥰🥰🥰 دیگه بعد سیزده برو دکتر برات ... مرسی گلم عزیزدلمی مهربون انشالله شما از خدا هرچی میخوای بهت بدع 😘😘😘❤️❤️
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65685 مرسی گلم عزیزدلمی مهربون انشالله شما از خدا هرچی میخوای بهت بدع 😘😘😘❤️❤️ قربونت مهربون 😍همچنین 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
رزاصالحی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 48 قربونت مهربون 😍همچنین سلام عزیزم خوبی امروز رفتم سونو گرافی ساک حاملی بود ولی جنین هنوز تشکیل نشدع بود نوشته سونو دو هفته دیگه تکرار بشه
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65685 سلام عزیزم خوبی امروز رفتم سونو گرافی ساک حاملی بود ولی جنین هنوز تشکیل نشدع بود نوشته سونو دو هفته ... سلام گلم نگران نباش دو هفته دیگه بری قشنگ صدای قلبش رو میشنوی واسه همون گفتم بمون بعد تعطیلات برو سونو ۸ هفته بشه صدای قلب با خیال راحت شنیده میشه طبق سونو چند هفته بودی ؟ 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙