2777
2789
عنوان

معده درد کمکککک

235 بازدید | 25 پست

الان نوروز و دکترا اکثرا مسافرتن و دکتر خوب نیست 

بچه هام از درد معده مردم 

کتف قفسه سینه دست چپم کلا فلج شده 

چکار کنم چی بخورم اینقد لاغر شدم ماه رمضون به خاطر معده احساس میکنم پوستم پر لک شده 

واقعا مشکلات گوارش رو پوست تاثیر میذاره خیلی داغون شدم چکار کنم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فاموتیدین ۴۰ میخورم بعد سحری وگرنه نمیتونم روزه بگیرم

با همین فاموتدین یکم آروم تر میشم 

اونقد قلبم مبارزه ی جوری میشه تکون تکون میخوره البته فک کنم قلب نیست و حرکات معده است آدم اینجوری حس میکنه چلوم و فشار میدن ی حالی ام که قابل توصیف نیست

خب همونه دیگه عزیزم ب معدت فشار میاری با روزه گرفتن

خب من ی عمر روزه قضا دارم همین ماه رمضون میگیرم فقط ی روزه قضا هم برای عذرام نگرفتم تا ب حال 

من وقتی معدم درد میگیره تا سرم نزنم خوب نمیشم 😢

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

خب من ی عمر روزه قضا دارم همین ماه رمضون میگیرم فقط ی روزه قضا هم برای عذرام نگرفتم تا ب حال

خب باید مراقب معدتم باشی معده ی عضوه حساسیه من خودم دیرتر غذا بخورم معده درد میشم منم اکثر شبا قبل خواب فاموتیدین 40میخورم

خیلی بد لعنتی من هر وقت معده ام اینجوری میشه عصبی میشم پاچه میکیرم حس میکنم زده به اعصابم

خیلییییی بده 😭 واقعا بعد معده درد قدر سلامتی رو میدونم 😢 

من که فقط گریههههه میکنم تا خوب بشم  😅🤦‍♀️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...