2777
2789
عنوان

آدمای سمی و عوضی رو‌ دوست دارم 😍

266 بازدید | 8 پست

تجربه شخصیمه 

ولی این آدما انقدر حس ناکافی بودن بهتون میدن که شمارو‌ میفرستن تو لاین پیشرفت و تغییر

البته شاید بعضیا تو برخورد با این آدما کلا افسرده و بدون فعالیت بشن😂

ولی این آدما بی نهایت به من انگیزه میدن

که ثابت کنم

دیدی اشتباه کردی راجبم

دیدی چقدر من چقدر توانایی دارم؟؟

دیدی  تونستم؟؟

واقعا دوست دارم این حس رقابتی که تو برخورد با این آدما درونم  شکل میگیره

رقابت خیلی خوبه

تو درس

تو کار 

تو پول در اوردن

تو ظاهر 

تنها چیزی که افتضاحه آدم هایی هستن که میخوان گولت بزنن و عیب هات و ضعف هاتو بهت نمیگن

این دسته  برا من بدتره

چون دوست دارم درد بکشم از واقعیت

ولی با دروغ و حرفای غیر واقعی خوشحال نشم

برای همین من آدمای سمی رو دوست دارم

حسادت و حرفاشون باعث انگیزه است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدمای سمی انرژی منفی بدی دارن باید دوری کنی فایده نداره باهاشون رقابت کنی.ولی خوب هرکی یه نظری داره ...

هرکسی یه واکنشی داره تو برخود با اینا

گفتم بعضیا افسرده میشن

برا من انگیزه است 

اتفاقا تجربه شخصی من میگه اینا وقتی دوروبرت بچرخند بدون یا حالت جسمی یا روانی بد پیشه اصلا هم باعث پیشرفت نمیشن بدتر تخریبگر و تحقیرگر هستن و باعث پژمرده شدن روحیه آدم میشه در دراز مدت ولی بازم این میتونه یه دلیل قوی برای ادامه دادن هدفها باشه اینم هست گل ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••