2777
2789
عنوان

سلام کنکوریم

208 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها من کنکور انسانی قراره بدم و اینکه یک دور همه کتابارو تابستون خوندم دوباره مهر تا ابان مرور کردم تست زدم بعد امتحانا تمام درسایی که امتحان داده بودم تستاشونو زدم الانم عید دارم میخونم در حد جمع بندی و تستاشونو میزنم و تصمیم دارم فروردین ماه باز یه مرور کوچیک داسته باشم ولی دوازدهمو نوبت دومو نخوندم چون قراره شبه نهایی و امتحانا رو بدیم بنظرتون دوازدهمو بخونم دوباره همون مرور کوچیکو داشته باشم یا کافیه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما نهایی رو بخون. نهایی ۵۰ درصد راه تو هستش و از نظر من نهایی خیلی مهم تر از کنکور هستش.تشریحی نوش ...

بله اخه ۴۰درسد نهاییاست و تازه نصف کنکورم دوازدهمه ولی خب اونارو مدرسم چون نمونه دولتیه مجبور میکنه بخونم ولی من بیشتر برا کنکور استرس دارم

انسانی

خب ببین انسانی با تجربی خیلی فرق داره من یازدهم فقط تابستونو خوندم تازه خودتو طول سال خسته چون دیگ دلت از درس خوندن میزنه تمام نیروتو بزار برای اسفند و فرودین این دو ماه سرنوشت ساز ترین ماهان

بله اخه ۴۰درسد نهاییاست و تازه نصف کنکورم دوازدهمه ولی خب اونارو مدرسم چون نمونه دولتیه مجبور میکنه ...

اولا ربطی به مدرسه نداره من خودم سمپاد خوندم ولی نهایی رو جدی بگیر. خیلی دقیق تصحيح میکنن. سعی کن مثل خود کتاب بنویسی و طبق بودجه بندی نمرات روی هر فصل وقت بزاری

اولا ربطی به مدرسه نداره من خودم سمپاد خوندم ولی نهایی رو جدی بگیر. خیلی دقیق تصحيح میکنن. سعی کن مث ...

میگم من معدل پارسال که نهایی بود شد ۱۸و نیم بنظرت باز ترمیم بزنم؟

کنکور زبان چی چیکار کنم

اونم ثبت نام کردی؟ زیاد توی اون تجربه ندارم ولی دوستم که میخواد کنکور زبان بده کلاسا رو زیاد شرکت نمیکرد دائما تست زبان میزنه و کلاس میره و اینکه تمرکز رو امتحان نهاییاس