اگه حقوق انسان هارو مدنظر بگیریم
هیچ جای دنیا مهریه میلیاردی / ماشین / ملک و کلی طلا به عنوان پشتوانه از مرد گرفته نمیشه
کشور های اروپایی مثل ما نیستن اونا عاقلن و دیدشون نسبت به زندگیه یه چیز دیگس من خودم مهرمو بخشیدم تموم شد و توافقی خدافظی داریم میکنیم اما اگه یه سر دادگاه بزنی متوجه حرف من میشی
که ۹۰ درصد جامعه هم جنس من و شما کاسب شدن سر چی ؟
سر اینکه تو فضای مجازی چهارتا فمنیست بیعقل دیدن بهش گفتن شوهرت پول نداره؟؟ گ و ه خورده پول نداره طلاق بگیر برو مهریتو بگیر تو خیلی باارزشی تو خیلی فلانی
اینو هیچ ادیانی هیچ دینی هیچ انسانی قبول نداره و مطمئنم قانون تغییر خواهد کرد
مرد وقتی توانایی مالی نداره در پرداخت مهریه میره زندان
میفهمی این موضوع یعنی چی ؟
مثل اینه که به زن بگن تمکین نمیکنی ؟؟ پاشو برو زندان 😐😐
حرومه ریال به ریال مهریهای که به زور از مرد گرفته بشه حرومه
جامعه و مملکت ایران جنبه خارجی بازه نداره آبجی جان
شما میخوای مثل اروپا حق طلاق حضانت خروج کشور تنصیف اموال و.... همه رو داشتی باشی ۵۰۰ سکه هم از شوهرت بگیری چرا ؟
چون اسلام گفته 😑😐😐😐 کجای اسلام گفته مهریه پشتوانه هستش و باید سکه باشه و مرد باید بره زندان ؟؟ چرا اینارو قبول نداری ؟ کجای دین یا کجای دنیا اصلا گفته شده مرد خونه بخره ماشین بخره مهریه بده نفقه بده اجرت المثل بده حق طلاق بده حضانت بده خروج کشور بده هر وقتم زن خواست پاشه بره ؟
کجا گفته شده این حرفا ؟ کجا گفته شده زن حتی اگر خیانت کنه حتی اگر طرف رو بکشه حتی اگر با ۱۰۰ نفر بگیرنش حتی اگر کلا گم و گور بشه بره از زندگیه آقا بازم باید پول مفت مهریه بگیره ؟؟ خب عشقم چرا اینا رو قبول نداری ؟ چرا فقط از مهریه دفاع میکنی که پول مفته و خوشمون اومده ازش
یه مشت فمنیست دارن زندگیه هممونو خراب میکنن
اوکی شما دوست داری مستقل باشی
پولدار باشی
خونه ماشین تفریح اروپا
همه چی داشته باشی راهش اخاذی از شوهرته؟؟ ازدواج کنی مهریه بگیری ؟؟
شما حق حبس رو شنیدی تا حالا ؟
حق حبس یعنی چی ؟ یعنی اینکه شوهر من میاد خواستگاری میگه من ۱۴ تا سکه مهر میکنم میگم باشه
همه کارا رو انجام میدیم میریم محضر ازدواج ثبت میشه بعد یهو من غیب میشم 😐😐 کجا میرم ؟ میرم خونه پدرم میگم از حق حبسم استفاده میکنم تا کل مهریه رو نگیرم نمیام زندگی کنم
شوهر مجاب به پرداخت مهریه میشه
مهریه رو داد طلاق میگیرم 😐😐😐😐 این پول الان حلاله یا حرومه
همین شما همینو به من بگو ؟؟
زنی که زحمت کشیده واسه زندگی زنی که جنگیده واسه شوهر و بچه هاش یه موردی داریم به نام تنصیف اموال
آقا حتی اگر مالی رو هم انتقال بده دادگاه موظفه برگردونه و معامله صوری رو تشخیص بده مال رو نصف کنن و طلاق بگیرن وسلام
مهریه الان میگم صد سال دیگم میگم مهریه حرومه ریال به ریالش حرومه
با شوهرتون صحبت کنید حق و حقوق رو بده بهتون
مهر رو ببخشید یا اگر خونه یا ماشین هر چیزی که فکر میکنه میتونه به خانمش بده رو به نام بزنه
دلی نه با زور و کلک و دعا و جادو
ایران درست میشه ولی ایرانی درست نمیشه