2777
2789
۱۱۰ تا میشه اجرا گزاشت بیشتر از اینم باشه قسطی میشه یا اموال مرد توقیف میشهاین ۱۴ سکه ک جدیدا میگن ه ...

الان ۱۴ تا همون ۱۱۰ اون زمانه

منظورم قیمتش

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ۱۴ تا همون ۱۱۰ اون زمانهمنظورم قیمتش

ن اصلا 

سال ۹۴ سکه ۹۰۰ ۹۵۰ بوده ۱۱۰ تاش میشد۱۰۵میلیون 

اون موقع ماشین شاسی ۷۰ ۸۰ میلیون بوده پارس دست دوم مدل ۲ ۳ سال پیشش هم  ۲۰ ۲۵ پیدا میشده 

الان شاسی ۲ ایناس کمترینش، پارس مدل ۳ ۴ سال پیش هم ۶۰۰ ۵۰۰ 

بازم بیشتر ۱۴ تا میشه کی گفته همونه!!!!

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

ن اصلا سال ۹۴ سکه ۹۰۰ ۹۵۰ بوده ۱۱۰ تاش میشد۱۰۵میلیون اون موقع ماشین شاسی ۷۰ ۸۰ میلیون بوده پارس دست ...

عزیزم من نفهمیدم چی گفتی

الان یک دونه سکه تمام نزدیک ۱۰۰‌ ملیون شده 

سال ۹۹ فقط ۲۹ ملیون بود

سال ۹۹ ۴۰۰.  ۱۱۴تا سکه میشد تقریبا نزدیک ب یک میلیارد 

الان ۱۴ تا سکه میشه نزدیک ب یک میلیارد 

منظورم اینه

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
۱۱۰ تا میشه اجرا گزاشت بیشتر از اینم باشه قسطی میشه یا اموال مرد توقیف میشهاین ۱۴ سکه ک جدیدا میگن ه ...

این ۱۴ تا اگه تصویب بشه یعنی اگه زنی بره مهریشو اجرا بزاره فقط ۱۴ تاشو بهش میدن؟؟

عزیزم من نفهمیدم چی گفتیالان یک دونه سکه تمام نزدیک ۱۰۰‌ ملیون شده سال ۹۹ فقط ۲۹ ملیون بودسال ۹۹ ۴۰ ...

سال ۹۵ سکه ۱ میلیون بوده جناب.....

سال ۱۴۰۱ اینا ۲۵ ۲۰ شد

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

این ۱۴ تا اگه تصویب بشه یعنی اگه زنی بره مهریشو اجرا بزاره فقط ۱۴ تاشو بهش میدن؟؟

نه اونایی ک قبل بودن هر چقدر بوده قسط بندی میشع

اون ۱۴ تا واسع اوناییه که میخان تازه عقد کنن ،ک اگر بیشتر ۱۴ تا باشه باید مالیات بدن که ثبت شه 

کاش حق طلاق رو هم به زنها بدنحق مسکن، حضانت، خروج از منزل و کشورتمکین هام و خاص هم بردارنمهریه نمیخو ...

ببخشید عزیزم 

تمکین عام و خاص نباشه 

حق طلاقم داشته باشی 

پس دقیقا چرا ازدواج می‌کنی خب بشین مجردی عشق کن دیگه 

نمی‌فهمم منظورتو الکی یه هزینه هم میکنید واسه مراسم و آخر سرم طلاق 

این دیگه چی بود گفتی 😂