2777
2789
عنوان

بارداری

154 بازدید | 26 پست

من دیروز فهمیدم باردارم و اصلا نمیخوام حالا از صبح دمنوش گل گاوزبان با گل محمدی خوردم زعفرون خوردم و دمنوش دارچین زیره و زعفرون خوردم تاثیری نداشته شما اگر چیزی میدونید بگید 

خانومی از وقتی نطفه بسته میشه سقط کردن حرام و قتل محسوب میشه کاری نکن که خشم خدا رو در پی داشته باشه.

توکل کن به خدا و نگهش دار

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومی از وقتی نطفه بسته میشه سقط کردن حرام و قتل محسوب میشه کاری نکن که خشم خدا رو در پی داشته باشه ...

عزیزم سومین بارداری میشه و خیلی میترسم از پسش برنیام تازه بچه هام بزرگ شدن راحت شده بودم

عزیزم سومین بارداری میشه و خیلی میترسم از پسش برنیام تازه بچه هام بزرگ شدن راحت شده بودم

عزیزم خب قبلش باید سفت و سختجلوگیری میکردی حالا ک شده کاری نمیشه کرد.

از طرفی وقتی خدا شرایطی رو ایجاد میکنه تواناییش رو هم میده این با اون دوتا بچه دیگه ات هیچ فرقی نداره.

مطمئن باش میتونی از پسش بربیایی تازه بچه های دیگه ات خیلی خوشحال میشن منم الان خداروشکر سومیم رو تو راه دارم بچه هام خیلی خوشحالن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم خب قبلش باید سفت و سختجلوگیری میکردی حالا ک شده کاری نمیشه کرد.از طرفی وقتی خدا شرایطی رو ایجا ...

خدا حفظشون کنه برات عزیزم 

شما می‌خواستید یا ناخواسته شد

طبیعی و خیلی مراقبت داشتم

شما که دو تا بچه داشتی طبیعی نباید پیشگیری کنی عزیزم طبیعی ریسکیش خیلی خیلی بالاست

منم بچه دوموبا این شرایط باردارشدم باورم نمیشد اصلا توشوک بودم  ولی خب نگهش داشتم 

سوم

استارتر فقطططط میتونم بگم خوووووش به حااااااالت

مجرد که بودم، هر کی رو. می دیدم که چهار پنج تا بچه پشت سر هم به دنیا میاره(مثلا زن دایی هام) میگفتم چقدر بی فکره، فلانه... قضاوت میکردم

تا اینکه ازدواج کردم و فهمیدم مشکل دارم و بچه دار نمیشم

حالا میدونم اونا چقدر سالم بودن🥲

چقدر بچه ارزشمنده، چقدر بد قضاوت میکردم 

هر بار زن دایی هام رو می بینم حسررررت میخورم که عروس دارن، داماد دارن، سن شون هم رفته بالا و بازم به راحتی باردار میشن ولی من نه

استارتر میدونم سخته ولی سقطش نکن

هدیه خداست💔

استارتر فقطططط میتونم بگم خوووووش به حااااااالتمجرد که بودم، هر کی رو. می دیدم که چهار پنج تا بچه پش ...

سارا جان از خدا میخوام که هرچه سریعتر به آرزوت برسی و خدابهت یه بچه سالم وصالح عطا کنه 

دختر عمه ی بابام ۲۵ سال بود ازدواج کرده بود بچه دارنمیشدن امسال خدا بهشون ۴ قلو داده خدابزرگه انشاءالله شمام به خواستتون میرسید به امیدخدا

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز