sevghill مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 2208 عنوان عذاب وجدان برای شیرخشک 61 بازدید | 7 پست خانما دلم گرفته دخترم ازهمون اول ک ان آی سیو بستری بود بهش شیر خشک دادن آپتامیل الان که خونس در حد دو سه دیقه شیر خودمو میدم بعدشیر خشک ...میرم حموم یاتنهام خیلی گریه میکنم عذاب وجدان دارم. 1404/01/08 | 22:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاطرآسا عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 564 مگه شیر خشک چه ایرادی داره؟مادربزرگم میگفت که گریه و ناراحتی، باعث تلخ شدن شیر مادر میشه
sevghill مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 2208 میان پیش بچم میگم شیر خشک میدم عذاب وجدان میدن بهم ...شیرم کمه سیر نمیکنه دخترمو ....شیر خشکای ایران واقعا کیفت ندارن من الان آپتامیل میدم
sevghill مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 2208 مگه شیر خشک چه ایرادی داره؟مادربزرگم میگفت که گریه و ناراحتی، باعث تلخ شدن شیر مادر میشه اصلا هیچجوره بعد دوسه دیقه شیر خودمو نمیخوره
خاطرآسا عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 564 اصلا هیچجوره بعد دوسه دیقه شیر خودمو نمیخوره آرامشت رو حفظ کناصلا ایرادی نداره که یه بچه شیر خشکی باشه
سوسونو عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 289 نکن گریه برا مادر خیلی بدهمن کلا شیر خشکی بودن ایمنی بدنم دیر کامل شد اما جدن مشکل خواصی ندارم حتی بعد ۱۵ سالگیم ررس حسابی سرما هم نخوردمقد و وزنم هم خوبه بلندهحالا برا ۲۰ سال پیش شیر خشک ها فرق داشت تا الان بهترن شیر خشک ها نام کاربريم به یاد بچگی هامه
sevghill مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 2208 نکن گریه برا مادر خیلی بدهمن کلا شیر خشکی بودن ایمنی بدنم دیر کامل شد اما جدن مشکل خواصی ندارم حتی ب ... دخترم ان آی سیپ بستری بود ده روز میترسم سیستم ایمنی بدنش ضعیف بشه درآینده خیلی ناراختم
سوسونو عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 289 دخترم ان آی سیپ بستری بود ده روز میترسم سیستم ایمنی بدنش ضعیف بشه درآینده خیلی ناراختم از خودم بگم اولش ایمنی بدنم ضیف بود زود مریص میشد و دیر خوب میشدم اما تقریبا بعد ۱۳ سالم کامل ایمنی بدنم اوکی شد بعد ۱۵ هم حتی قوی ترم شددکترم هم گفته بود بعد ۱۳ بهتر میشی ک جدن بهتر شدمنگران نباشین نام کاربريم به یاد بچگی هامه