2777
2789
عنوان

تیکه مادرشوهر🙄😭

173 بازدید | 9 پست

سلام امروز داشتیم می‌رفتیم عیدی عموی شوهرم منتظر بقیه بودیم من و شوهرم بودیم و پدرمادرشوهرم بعد شوهرم منو بغل میکرد یهو مادرش گفت قدت  فلانی (اسمم)کوتاه تره شوهرم گفت آره اون یک و هشتاده من یک و شصت و چهار.بعد مادرشوهرش گفت زن قد بلند نگرفتی میخواست زنت قد بلند باشه بعد شوهرم دوباره بغلم کرد پیشونی مو بوسید گفت نه نمی‌خواد فلانی(اسمم) دختر گلی ته بعد مادرش گفت نه اینکه تو قد کوتاه باشی 😔😑پدرشوهرمم خودشو زد به اون راه بعد شوهرم گفت مامان تو روزه گرفتی حالت خوب نیست سیم پیچ هات قاطی کرده بعد مادرش گفت چرا سیم هام قاطی کرده باشه بعد دیدم یه نگاه معنا دار به مادرش انداخت منم چیزی نگفتم باز دوباره اومد سرمو بوسید چیزی نگفت شوهرم 

دلم نمی‌خواد وارد بازی مادرش بشم هیچی به شوهرم نمیگم

زیاد این حرفا برات مهم نباشن خودتو تو لج ننداز باهاشون زندگیتو خراب میکنن

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اهمیت نده

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!