2777
2789
عنوان

جلوی مهمونا دعوامون شدددددد

223 بازدید | 2 پست

مهمون اومده بود خونمون 

مامانم میگه ما به فلانی(یعنی من ) تا حالا نازکتر از گل نگفتیم    هرچی بخواد پدرش قبل از اینکه شب بشه براش فراهم میکنه . نمیذارم تو خونه دست به سیاه و سفید بزنه . وقتی خوابگاهه نمیذاریم غذای خوابگاه بخوره همش براش سفارش میدیم از فلان جا بدون اینکه خودش چیزی بگه و ... 

مهمونامون رفتن فقط یکی دوتا فامیل خیلی نزدیک مونده بودن (خانواده خالم مونده بودن فقط ).  به مامانم میگم چرا دروغ میگی   شما کی برای من همه چی فراهم کردیدد؟ از ۱۸ سالگی تا الان نزدیک ۴ ساله دارم التماس میکنم ماشین میخوام هنوز نخریدید (نگید برو سرکار خودت بخر.  ده سالم کار کنم نمیتونم ماشین بخرم ولی خریدش برای بابام کاری نداره )

+روزی صدبار مامانم با من دعوا میکنه من همش کوتاه میام   

خلاصه مامانم با گوشیش زد روی دستم گفت لیاقت نداری دیگه دست خودت نیست بعدم رفت تو اتاقش . الانم چشماش قرمزه میدونم گریه کرده     

چه زندگی شادی دارم مننننننننننننننن 

چقد شبیه بچگی های منی 

چن سالته

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!

بنطر خودت یکم رفتارت زشت و نمک نشناسانه نبوده؟ لااقل جلوی دیگران بنده خدا رو ضایع نمیکردی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.