2777
2789
عنوان

کمک کنید خسته شدم

331 بازدید | 31 پست

سلام مامانای عزیز.دخترم یک سالونیمشه 12تا دندون داره غذاهای سفت نمیتونه بخوره.اشتهاش خوبه فقط توی این موندم برای ناهار شامش چی بدم ممنون میشم یکی دوتا غذا یادم بدین بچم از بس سوپ خورده شبیه سوپ شده

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

باز بچه تو اشتها داره من چی بگم که از صبح تا شب میپزم میریزم بیرون

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دختر خالم گوشت و سيب زميني و هويج ووو چيزايي كه يادم ني رو ميپخت ميكس ميكرد ميداد دخترش وقتي مهموني هم ميرفت همراه خودش ميبرد گرم ميكرد بهش ميداد

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

الان یاااادم اومد

انواااااع اسموتی های مقوی وخوشمزه رو میتونی درست کنی

توش مغز بادوم وگردو وفندق وپسته هم میتونی بریزی

جودوسر پرک بخر، با شیر یا شیربادوم مخلوط کن، بذار یه شب تو یخچال بمونه، بعدش با شیره انگور شیرینش کن، چهارمغز اسیاب شده هم بریز توش، بده بهش. بمب ویتامین ومواد مغزیه

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
باز بچه تو اشتها داره من چی بگم که از صبح تا شب میپزم میریزم بیرون

منم هزاران راه رو امتحان کردم آخر سر قلقش اومده دستم

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

ماهیچه بپز براش ابش که غلیظ شد برنج بریز توش بعد دم بنداز که برنج با اب ماهیچه بپزه و بعد با کوشت کوب برقی یا غذا ساز گوشت و برنج رو میکس کن یه کم کره بنداز توش و بده بخوره

میتونی این کار رو با گوشت  مرغ  یا بلدرچین که بسسسسسیار مقویه انجام بدی

تخم بلدرچین بهش بده

حلیم درست کن براش

پوره سیب زمینی و تخم مرغ با کره