2777
2789
عنوان

رشته زبان

93 بازدید | 7 پست

راستش من الان دهم انسانی ام، نمونه دولتی درس میخونم، درسمم خوبه، ترم اول معدلم ۱۹/۶۰ شد .

رشتمو تو دبیرستان دوست دارم ولی وقتی بهش فکر میکنم که دانشگاه میخوام‌چی بخونم میبینم هیچکدوم از زیرشاخه های انسانی رو دوست ندارم، که بخوام تو اون رشته شاغل شم . از طرفی زبانم خیلی خوبه، از ۱۰ سالگی کلاس زبان میرفتم و دو سه ترم دیگه تموم‌میکنم‌و مدرک کانون زبانمو میگیرم . رو زبان مسلطم و خیلی هم دوسش دارم کلا یادگیری زبانای مختلف رو دوست دارم، میخوام‌کنکور زبان بدم به نظرتون آینده ای داره؟ یعنی میخوام‌یه‌جورایی بیخیال کنکور انسانی دادن بشم ، به نظرم توش هیچی نمیشم.ولی به‌نظرم زبان برام آینده ی خوبی رو میتونه رقم بزنه به نسبت انسانی . نظرتون چیه؟ و اینم بگم اگه بخوام زبان بخونم حتما تا دکتری ادامه میدمش.

من هم فارغ‌التحصیل همین رشته ام

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دانشجو ادبیات انگلیسی امبرای آیندش بستگی به زرنگ بودن خودت داره

تو دانشگاه چطوره؟خیلی سخته؟ البته برای من سخت بودنش مهم نیست، چون علاقه دارم ادامه میدم فقط میخواستم بدونم در چه حده 

رشته خودم زبان بوده.پیشنهادش نمی کنم.زبانت قوی باشه خیلی خوبه.نقش زبان در آینده کمتر خواهد شد.حسابداری/حقوق/اقتصاد  و آشنایی با کامپیوتر و نرم افزارهای کاربردی. آینده بهتری دارن

تو دانشگاه چطوره؟خیلی سخته؟ البته برای من سخت بودنش مهم نیست، چون علاقه دارم ادامه میدم فقط میخواستم ...

بستگی به چندتا عامل داره یکی اینکه سطح زبانت کم کم متوسط باشه و دو اینکه از ته دل علاقمند به ادبیات باشی اگه هیچ تصوری هم نسبت به ادبیات انگلیسی نداری کم کم اینو درنظر بگیر که تموم چیزهایی که راجب ادبیات فارسی یادگرفتیم تو دبیرستان مثلا ارایه ها معانی تاریخ ادبیات و … همه اینا رو باید به انلیسی راجب ادبیات امریکا و بخصوص انگلستان یادبگیری ترم های اخرم بحث رمان و نمایشنامه میاد وسط و تحلیل و نقدشون