همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
چون اون خانواده بعدا ممکنه بخوان بچشون رو بگیرن و....
نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم
از طریق بهزیستی دردسرتون کمتر بنظر من همون راه رو برید حتی اگه طول بکشه
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
میشه برا اینکه پسرم حرف بزنه یدونه صلوات بفرستین ۳.۵ سالشه خوب حرف نمیزنه😭😭
اگه ناراحت نمیشی غیر صلوات راههای دیگه هم هست 🤦 گفتار درمانی و موسیقی کودک
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
فکر کن یه عمر بشینی بزرگ کنی اخرش بفهمه مادر واقعی نیستی بره دنبال خانواده اش و تازه کلی به تو برینه
بره دنبال خانواده واقعیش چی پیدا میکنه؟!
یا معتاد بودن یا فقیر یا .....
مهم اینه که نخواستنش و انداختنش پرورشگاه
نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم