2777
2789
عنوان

بچه‌م رو زدم

326 بازدید | 9 پست

من نمی‌دونم. صبرتون کمه درست‌‌. همیشه نباید تحمل کنید درست. ولی بچه اینا رو هم داره. فقط عروسک بازی و نینی بودن و بامزه بودنشون که نیست. اینا رو نمی‌بینید موقع بچه‌دار شدن بعد هرکاری بچه کرد سریع کتکش می‌زنن انگار دیگه حل شده. یا از اون طرف بچه رو درست تربیت نمی‌کنن؛ موقع مهمونی بچه میزبان رو اذیت می‌کنه می‌خندید می‌گید بچه‌ست‌ بعد سر خودتون می‌آد یهو یادتون می‌افته تربیت فقط با کتکه. یه‌سریا هم بدتر از خودشون می‌آن می‌گن خوب کردی با این استدلال که نه مامان بابای ما هم ما رو زدن الان مشکل نداریم. عزیزم تو همینکه می‌ای از کتک زدن یه بچه ۷ ۸ ساله دفاع می‌کنی خودش مشکله. آخه نشد که. بچه رو کتک می‌زنن انگار هنر کردن. بچه‌دار شدن و مادر بودن که فقط به حامله شدن نیست به تربیت بچه‌ هم هست. 

.She's somebody , not some body.  

واقعا متاسفم که یک مادر رو برای کتک زدن دختر 

هشت ساله اش تشویق می کنید و از کار ناپسندی که 

انجام داده دفاع و حمایت می کنید،

پدر و مادر باید امنیت رو برای بچه ها فراهم کنن و حمایتگر اون ها باشن 

معلومه دختری که در ۸ سالگی از مادر کتک میخوره، وقتی که بزرگ شد از شوهر کتک میخوره و مجبوره سرش رو بندازه پایین و چیزی نگه و بسوزه و بسازه 

تنبیه فیزیکی کار بسیار ناپسندی هست و یک انسان باید کرامت انسانی اش حفظ بشه. فرقی نداره دختر ۸ ساله 

باشه یا دختر ۲۸ ساله.

بی آب و تاب و توان،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش این سایت طرز تربیت بچه رو با رفع اشکال آموزش می داد

ضمن اینکه تنبیه بدنی تو اصول تربیتی پذیرفته نیست

دخالت در تربیت بچه دیگری هم امر پسندیده ای نیست

تاپیک شما از جنبه آموزشی مفید ولی اینکه اگه مادری رو دیدید که فرزندشو تنبیه بدنی می کرد تا زمانیکه بچه در معرض آسیب جدی نباشه کسی حق دخالت نداره

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

کاش این سایت طرز تربیت بچه رو با رفع اشکال آموزش می داد ضمن اینکه تنبیه بدنی تو اصول تربیتی پذیرفته ...

وقتی تاپیک می‌زنن یعنی براشون مشکلی نیست اگه کسی نظر بده. و آسیب جدی رو من و شما تعیین نمی‌کنیم. بچه‌شه ولی حق نداره ساده‌ترین حقوقش رو زیر پا بذاره.

.She's somebody , not some body.  

با دیدن این واقعه در پشت صحنه تون دیگه پی به برخی چیزا میشه برد....

اصلا من ریپ نکن چون تو اعلانات بیای پاک میکنم و نمیخونم

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

با دیدن این واقعه در پشت صحنه تون دیگه پی به برخی چیزا میشه برد....اصلا من ریپ نکن چون تو اعلانات بی ...

پیام قبلیت رو هم پاک کردم.

بیخود تلاش نکن من پاسخت رو در دو‌ پست قبلی خیلی بجا دادم و دیگه تم پیامت رو نمیخونم.

تلاش بیخود نکن

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن