2777
2789

خنده بد موقع هم بد دردیه 

ته چین درست کرده بودم من و بابام تنهاییم یه مدتی

بعد یه کاسه مامانم داره مال مادربزرگ پدرشه سالادو با اون گذاشته بودم سر سفره بلندش کردم یهو از دستم افتاد قشنگ مستقیم روی بشقابم هم کاسه شکست هم بشقاب 

چرا من باید خندم بگیره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂

یجوری خندم گرفت ک از نگاه بابام ترسیدم اومدم تو اتاق غذارو کلا ول کردم

خدایا این چ دردیه من دارم دقیقا موقعیت‌های حساس خندم میگیره 

شما هم اینطوری میشین؟یا تنهام

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

عتیقه رو زدی شکوندی خنده میکنی 😅😅😅

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم سکته رو میزدم😂

بخدا الان استرس دارم مامانم بفهمه 

چون هم بشقاب مال سرویس عروسیش بود هم کاسه خیلی قدیمی بود و دوسش داشت😂😂

بخدا الان استرس دارم مامانم بفهمه چون هم بشقاب مال سرویس عروسیش بود هم کاسه خیلی قدیمی بود و دوسش دا ...

یاخدااا

چاره ای نداری جز اینکه با بابات هماهنگ کنی بگین بابات شکسته

فک کنم یکم تلفات کم تر بشه😂😂😂

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
یاخداااچاره ای نداری جز اینکه با بابات هماهنگ کنی بگین بابات شکستهفک کنم یکم تلفات کم تر بشه😂😂😂

اونموقع بدتر میشه😂😂

2790
2778
2791
2779
2792