از اقواممونن اومدن خونمون چند روز بمونن دختر و پسرش مهندسن دختر ۲۳ سالشه پسره هم همین حدوداست بعد امروز پدرشون سر یه قضیه خیلی بیخود همچین سرشون داد زد حتی بهشون خیلی بد توهین من کرک و ورم ریخت ولی بچه هاش ساکت بودن هیچی نمیگفتند حتی میگفتن بابا جان اروم باش باباشون ماشالله ۴ ستون بدنش سالمه هیچ مشکلی نداره مامانشون میگفت همیشه عصبیه از بچگی حتی بچه هاش رو کتک میزنه بچه ها هم هر وقت باباشون اینطوری میکنه ساکت میشن هیچی نمیگن😐😐بخدا تو خونه بابام اینطوری با من رفتار کنه من اصلا نمیتونم ساکت بشم یه جنگ حسابی میکنم خیلی تعجب کردم اینا ساکت بودن.
آفرین به تربیت و ادب شون که جلو بقیه خودشونو کنترل میکنن ولی کار پدرشون خیلی زشته،پدر شوهر من مشکل ا ...
وای چقدر بد پدر منم همینطوریه کلا بی اعصابه و کنترلش دست خودش نیست هر چقدر هم میگیم برو روانپزشک زیر بار نمیره به همه چیز گیر میده خیلی رو مخه کارهاش😐😐
بیچاره مادر شوهرتون چطور با پدر شوهرتون میسازه آخه😢😢
دقیقاااا منم تعجب کردم مادرشون میگفت همیشه اینطورین حتی بعدش با پدرشون شوخی هم کردن نمیدونم باباشون ...
نه دیوونه نیست فقط عصبیه و داره از آرامش زن و بچه سو استفاده میکنه ! اینجور آدمها معمولا زود هم پشیمون میشن ولی تو لحظه کنترل اعصاب ندارن ! بعضیهاشون قلبا دلسوز و مهربون هم هستند
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
نه دیوونه نیست فقط عصبیه و داره از آرامش زن و بچه سو استفاده میکنه ! اینجور آدمها معمولا ...
فنظر من اینطور آدما باید دارد بخورن تا آرامشتان برگرده مثالش پدر خود من بشدت عصبی و پرخاشگری چند وقت پیش روی برادر ۲۵ سالم دست بلند روی پسر گنده بیچاره بشدت به غرورش برخورد
وای چقدر بد پدر منم همینطوریه کلا بی اعصابه و کنترلش دست خودش نیست هر چقدر هم میگیم برو روانپزشک زیر ...
اون طفلک که 50 ساله داره میسازه باهاش تازه فکر کن یه مادر شوهر هم داشته با اخلاقای کپی شوهرش که اونم مدتی باهاشون زندگی میکرده،من که پدر شوهرمو نمیتونم تحمل کنم یک ساعت نمیدونم اون بیچاره چطور اینهمه سال تحمل کرده