drss مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 2712 عنوان من باشم 🤏🏼✨🥺 119 بازدید | 15 پست خواهم که به خلوتکده ای از همه دور من باشم و من باشمو من ...!"اخوان ثالث" 1404/01/08 | 14:34 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 31206 راست میگم ب بی سوادی عزیزم شایدم زیر دیپلم نفهمیدی افغان و فغان یکیه بیشتر بگمبی سواد بی سواد بی سواداینا همه توییک شخصیت نداری قشنگ توضیح بدیلات مجازیک هنرت فقط کپیه بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.
drss مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 2712 راست میگم ب بی سوادی عزیزم شایدم زیر دیپلم نفهمیدی افغان و فغان یکیه بیشتر بگمبی سواد بی سواد بی سوا ... @niniyar عزیزم زن 47 ساله که پیرزن هست رو تعلیق کنید زیادی غر میزنه بخدا دم مرگه نمیخام ناراحت بشه
آیناز۳ عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 8403 راست میگم ب بی سوادی عزیزم شایدم زیر دیپلم نفهمیدی افغان و فغان یکیه بیشتر بگمبی سواد بی سواد بی سوا ... بی خیالش. خون خودت را کثیف نکن. گذشت کنید
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8396 @niniyar عزیزم زن 47 ساله که پیرزن هست رو تعلیق کنید زیادی غر میزنه بخدا دم مرگه نمیخام ناراحت بشه چی شده؟ از قبل مشکل دارین؟ من فکر کردم به خاطر اینکه شعر اخوان رو نوشتید اینو گفتن لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 31206 بی خیالش. خون خودت را کثیف نکن. گذشت کنید ب من میگه پیرزن😅😅😅من ک خودم حس جونی ندارممن فقط یک کلمه گفتمکلی توهین کرد بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.
آیناز۳ عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 8403 ب من میگه پیرزن😅😅😅من ک خودم حس جونی ندارممن فقط یک کلمه گفتمکلی توهین کرد اصلا من پیرزن. خوب شد 😅
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 31206 @niniyar عزیزم زن 47 ساله که پیرزن هست رو تعلیق کنید زیادی غر میزنه بخدا دم مرگه نمیخام ناراحت بشه یسال زیادم کردی🤣ترو باید تعلیق کنن همه من میشناسن ک با کسی بحثی ندارم اینجاهمین الان کامنتت نشون دهنده ادبته بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.
drss مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 2712 ب من میگه پیرزن😅😅😅من ک خودم حس جونی ندارممن فقط یک کلمه گفتمکلی توهین کرد خب پیری عزیزم که فرق افغان و فغان رو اشعار نمیدونید حقیقت تلخه عزیزم سواد نداری پس فردا نوه دار میشی سخته عزیزم خجالت میکشن ببرنتت
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 31206 اصلا من پیرزن. خوب شد 😅 ن بابا من خودم میدونم پا ب سن گذاشتم🤣🤣میخام ببینم مامان خودش 20سالشه بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.
drss مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 2712 یسال زیادم کردی🤣ترو باید تعلیق کنن همه من میشناسن ک با کسی بحثی ندارم اینجاهمین الان کامنتت نشون ده ... صدرصد که همینطوره عزیزم شما سوختی که دنبال منی نه من شما
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 31206 خب پیری عزیزم که فرق افغان و فغان رو اشعار نمیدونید حقیقت تلخه عزیزم سواد نداری پس فردا نوه دار میشی ... خب تو ک ادعات میشه توضیح میدادی بقیه ک بهت خندیدن و تمسخر کردن چیمن حتی ب خودم اجازه ندادم بهت چیزی بگمفقط دیدم رگباری داری فحشم میدی بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 31206 صدرصد که همینطوره عزیزم شما سوختی که دنبال منی نه من شما من با رفتار گستاخانه و بیشرمانه امثال شما مشکل دارمک مثل ترسوها فحش مینویسید و قفل میکنید بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 31206 چی شده؟ از قبل مشکل دارین؟ من فکر کردم به خاطر اینکه شعر اخوان رو نوشتید اینو گفتن ن مشکلی باهاش نداشتم و ندارم بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.