2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بپرس فقط جواب اسی رو میدم

یعنی اینقدر کلاس کاریتون رفته بالا و به خودتون مطمئنید

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بپرس فقط جواب اسی رو میدم

سلام عزیزم ممنونممم😍🙏🏻 عزیزم میشه بهم بگی احساس اکسم الان بهم چیه؟ چند وقته بدجور تو فکرشم میخام بدونم اونم فکر میکنه میکنه به من یا نه؟ کلا جسش چیه؟ اسمشو نمیتونم بگم اولش “م”

بله همینطوره از طرفی چون سوال ها زیاده و انرژیم گرفته میشه حصلم نمی‌کشه به همشون جواب بدم

😁😁

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
سلام عزیزم ممنونممم😍🙏🏻 عزیزم میشه بهم بگی احساس اکسم الان بهم چیه؟ چند وقته بدجور تو فکرشم میخام ...

دوست داره و هر روز بیشتر از قبل داره عاشقت میشه اره بهت فکر می‌کنه گلم 

مطمئن؟😢اخه من مدتیه ازدواج کردم😢خیلی اذیتم واقعا چندوقتی بود کلا از ذهنم رفته بود دو هفته است دهنم سرویس شده از بس تو ذهنمه😭هرچقدر سعی میکنم بیرونش کنم از سرم نمیشه خیلی ناراحتم خییلیی

میتونی لطفا یکم بیشتر ازش بهم بگی؟ پیشاپیش از اینکه وقت و انرژی میزارین ممنونم عزیزم

میتونی لطفا یکم بیشتر ازش بهم بگی؟ پیشاپیش از اینکه وقت و انرژی میزارین ممنونم عزیزم

چیز خاص دیگه ای وجود نداره جز اینکه هر روز بهت فکر می‌کنه اما تو ازدواج کردی بنظرم دیگه مهم نیست