2821
2789
عنوان

کادو زایمان

246 بازدید | 18 پست

من امشب شوهرم بهم گفت برای زایمان فقط گل میتونه بخر و کادو و طلا نمیتونه بخر واقعا ناراحت شدم آخه بچه اولم هست توقع دارم ازش همه برای زایمان کادو میدن اما من 

میگه واقعا ندارم که بخرم چی بگم بهش 

هيچي عزيزن

گناه داره بنده خدا

كلي هزينه زايمانو بچه پيش اومده كه دستش تنگ شده 

سحت نگير 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم نداره دیگه شوهر منم طلا نمیخره برا زایمانم ولی قراره یه کادوی دیگه ای بخره که در حد توانمون باشه حتی بهش گفتم که نری یه عالمه خرج کنی یوقت گفتم فقط یه چیزی بخر که بتونم یادگاری به عنوان کادوی زایمان همیشه نگهش دارم واسم کافیه😍😍😍

واقعا سخته واسه مردا هم خرج بچه وبیمارستان هم کادو شوهر منم نخرید ولی بعدش باپول کادوهایی که واسم اوردن لطف کرد خرید ناراحتی نداره عزیزم درکش،کن

از دی ماه ۱۴۰۴ متنفرم 🥀🥀🥀🥀🍂🍂🍂

طلام ک انقد گرون شده.خودت پولی نداری خرید کنی بدی ک بده بهت.یا سکه ایی نداری ک بدی بده بهت کلا جلو دید دیگران اگه برات مهمه ب این روش ی چی بهت بده

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بچه که دنیا بیاد تنها چیزی که بهش فک نمیکنی همین چیزاست

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

شاید واقعا نداره بنده خدا گناه داره بهش بگو به یه شرط ق که در اولین فرصت که پول دستت اومد جبران کنی...

و در حال حاضر از لحظات خوب و خوشتون که به دنیا اوندن  بچه ته خوشحال باشید و خاطره خوب درست کنید

نذار احساس شرمندگی کنه . بذار روز ب دنیا اومدن نی نی برا اونم خاطره خوب بشه . نه توام با حس شرمندگی

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴