2777
2789
عنوان

شپش دیدم توروخدا بداد برسید

235 بازدید | 21 پست

تو سر خواهرم که ۵ سالش هست قبلا رشک دیدم امروز یدونه شپش دیدم دست و پا و شاخ داشت😭😭😭😭داره گریه میکنه چکار کنم ریشه کن بشه😭😭😭🥺🥺

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

نمیگفتی بهش میترسه بگو شوخی کردم ببینم چقدر میترسی 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم باید سرشو با تاید بشوره

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

موهاش رو کوتاه کن 

خیلی بشورین .

با شونه ریز هن شونه کنین بعد بگرد توی سرش تخم شپشو پیدا کنین 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

با سس مایونز کل موهاشو بپوشون و کیسه پلاستیکی بکش بذار یکم بمونه

تا شپشه خفه شه

بعد شامپو و شونه مخصوص از داروخونه بخر و شونه کن

دونه دونه تخماشم باید بترکونی

حالا یا با دست یا لایه لایه اتوموی داغ بکش

تمام لباسا و پتوها و روکش بالشت و هرچی دارین با آب داغ بشورین

حتی فرشت

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ی نوع پودر هست تو کانالا میفروشن

اما من خودم ن دخترم داشت با هرچی بگی از بین نمی‌رفتند تا اومدم تموم موهاشو با روغن مایع یکی کردم ینی روغن می‌چکید میریخت بعدش با شونه مخصوص شپش هی شونه زدم از کف سر تا پایین زیرش حتما زیرانداز نایلونی چیزی پهن کن همشون حتی رشکاش اومدن پایین تموم شدن بعدش بردم دوباره چندبار تو حمام اینکارو کردم تا تموم شدن

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️

باید همه چی با اب جوش شسته بشه و اتو کشیده بشه از محلول هایی که داروخونه میده استفاده بشه و هرروز حموم اب داغ کرد مو هم کوتاه باشه که چه بهتر

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»

محلول رفع شپش و رشک یلدا از داروخانه یا لوازم آرایشی بگیر حله صدتومنه بوی گل محمدی میده بعدشم لازم ن ...

موهای بچه رو الکی کوتاه نکنین همین محلول یلدا رو بگیر رشک ها رو هم پوچ میکنه توضیحاتشو روی خود محلول نوشته

موهای بچه رو الکی کوتاه نکنین همین محلول یلدا رو بگیر رشک ها رو هم پوچ میکنه توضیحاتشو روی خود محلول ...

وااای خاهر داشتم رشکاشو میکندم دیدم شپش ها لابلای موهاش راه میرن نمیدونی چقد ترسیدم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..