2777
2789
عنوان

شوینده ی صورت

339 بازدید | 22 پست

سلام خانما

از چه شوینده ای برای صورت تون استفاده کردید و راضی بودید؟ نوع پوستتون چیه؟

چیزای دیگه هم که راضی هستید بگید مثل آبرسان، ضد آفتاب، ترمیم کننده و...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من قبلا نیتروژنا میزدم بعد مورینگارو امتحان کردم پاقعا خوب بود ادامه دادم 

ضد افتاب ایزدین

ابرسان رز واتر ازش راضیم 

‌کرم‌ شب درمولب خوب بود برام

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
شوینده درمالیفت استفاده میکنم واقعا خوب و سبکهیبار ویتالیر گرفتم کل صورتم جوش میزد

من قبلا ویتالیر ژل رنگ سبزش رو استفاده کردم مشکلی نداشتم

نوع پوستت چیه؟ کدوم مدل ویتالیر رو استفاده کردی؟

پوست من چرب و آکنه ای هست و روی گونه هام منافذ باز دارم و از فوم شستشوی صورت الارو استفاده میکنم که ...

البته از فوم شستشوی صورت برند ژنوبایوتیک هم استفاده کردم که دو مدل داره ، 

یکی برای پوست مختلط و چربه

یکی برای پوست آکنه ای هستش 

من از اونی که برای پوست چرب و مختلط بود ، بیشتر راضی بودم.

بی آب و تاب و توان،

من قبلا ویتالیر ژل رنگ سبزش رو استفاده کردم مشکلی نداشتمنوع پوستت چیه؟ کدوم مدل ویتالیر رو استفاده ک ...

همون سبزشو گرفتم برای پوست جوشدار

صورتمم چربه و جوش میزنه

کلا وحشتناک شد رو بینیم کلی جوش میزد

من صورتم خیلی چربه همه چیو امتحان کردم برام خوب نبود یه مدته دارم ژل شستشوی لایسل میزنم خیلی برام خو ...

منم تعریف رتینول رو شنیدم اگه بتونم میخوام بخرم

لایسل هم من آبرسان شو استفاده میکنم خیلی خوبه، دوباره میخوام همونو بخرم شایدم شوینده هم همون لایسل بخرم

پوستم مختلطه

قبلا آبرسان ساین اسکین میزدم محشر بود دیگه باردار شدم نگرفتم هنوز

منم یه مدت چند تا از محصولات ساین اسکین رو استفاده کردم یه دکتر پوست برام داده بود خوب بودن

ضدآفتاب و آبرسان و ضد جوش همه شو ساین اسکین داده بود

حالا جای جوش فرو رفته دارم ولی خیلی کم و کم عمق و گاهی اصلا معلوم نیست صورتم صافه صافه میخوام از ترمیم کننده و لایه بردار استفاده کنم ببینم خوب میشه یا نه

همون سبزشو گرفتم برای پوست جوشدارصورتمم چربه و جوش میزنهکلا وحشتناک شد رو بینیم کلی جوش میزد

عه لابد به پوستت نساخته

من یه سری دکتر بهم شوینده دئودراگ پوست چرب داد اونم خوب بود راضی بودم ولی بعدا خوندم دیدم شوینده قویه، قوی خوب نیست پوست رو نازک میزنه و بعدا آسیب می‌بینه

باید شوینده ملایم استفاده کنیم

البته از فوم شستشوی صورت برند ژنوبایوتیک هم استفاده کردم که دو مدل داره ، یکی برای پوست مختلط و چربه ...

منم پوستم چرب مختلطه

قبلا زیاد جوش میزدم و چربی پوستم خیلی زیاد بود مثلا از خواب بیدار میشدم انگار روغن رو پوستم بود ولی الان در حد معموله

جوش هم هورمونی گاهی میزنم بخاطر همین خیلی سمت محصولات مخصوص پوست آکنه ای نمیرم