2777
2789
عنوان

کمک😕

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 48 پست
تغیر جنسیت ربطی به سطح هورمون نداره، به نارضایتی جنسیتی برمی‌گرده که برای هرکسی ممکنه پیش بیاد.

یعنی کسی هستش که هورمون های زنونه بیشتر از مردونه داشته باشه و بازم تغییر جنسیت داده باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوالش اینه که اگه هورمون های مردونه کمی داشته باشه بازم میتونه تغییر جنسیت بده؟🤔

ایشون اگه واقعا نیاز به تغییر جنسیت داشته باشه اصلا ربطی به شرایط فعلیش نداره تر.نسا معمولا تناقض جسمی ندارن (فقط با تناقض روحی و احساسی درگیرن) مثلا کاملا جسمشون دخترونس یا کاملا پسرونه 

صرفا احساساتشون متفاوته که یکسری هورمون درمانی انجام میدن انقدر تاثیرگذاره که تمام جسمشون رو تحت تاثیر قرار میده تا دوسال هم ممکنه پروسه طول بکشه بعد هم عمل تغییر جنسیت و یکسری عمل های ثانویه که اختیاری هست شامل ظاهر و زیبایی میشه بیشتر بعد هم که جلسات گفتار درمانی برای کار کردن روی صداشون 

یعنی اصلا اینطور نیس که کسی نتونه تغییر جنسیت موفقی داشته باشه بعضیاشونو حتی دیگه نمیشه تشخیص داد انقدر خوب تطبیق جنسیتشون انجام میشه (درستش تطبیق جنسیت هست نه تغییر)

ولی اینکه شما میگی یه سری ویژگی های جسمیش هم متفاوته مثلا صداش و اندام و ... به نظرم شاید هورمونای زنانش پایین باشه که کاملا قابل درمانه 

نگرانی اینه که اختلالات هورمونی به اشتباه نندازه افکارش رو 

ایشون اگه واقعا نیاز به تغییر جنسیت داشته باشه اصلا ربطی به شرایط فعلیش نداره تر.نسا معمولا تناقض جس ...

ببخشید یعنی ممکنه حتی با حرفای دکتر نتونه و بازم تطبیق جنسیت بده؟

ایشون اگه واقعا نیاز به تغییر جنسیت داشته باشه اصلا ربطی به شرایط فعلیش نداره تر.نسا معمولا تناقض جس ...

آره از بچگی ذهنش هم خیلی درگیر بوده من خیلی وقته میشناسمش و واکنش پدر و مادرش واقعا قرار نیست خوب باشه حتی نمیذارن بره دکتر خیلی اذیتش میکنن تو دبیرستان هم خیلی اذیتش میکنن حتی بهش میگن تو فرق داری نزدیک بقیه نشو خطرناکی مدیر دبیرستان مون بهش میگه جز منم کسی درکش نمیکنه🙁💔

ببخشید یعنی ممکنه حتی با حرفای دکتر نتونه و بازم تطبیق جنسیت بده؟

نه آخه چیزی نیس که با حرف انتظار داشته باشی درست بشه 

دکتر صرفا یه تشخیص میذاره و بعدم پروسه درمان رو باتوجه به شرایطش میگه 

اگه خودش مصر باشه برای تطبیق جنسیت ولی لازم نداشته باشه اجازه قانونیش رو نمیدن بهش 

برای انجام تطبیق جنسیت کلی تست میگیرن علاوه بر رضایت خودش باید قانون این اجازه رو بهش بده و شواهد حکم کنه که به این کار نیاز داره 

آره از بچگی ذهنش هم خیلی درگیر بوده من خیلی وقته میشناسمش و واکنش پدر و مادرش واقعا قرار نیست خوب با ...

بمیرم🥲

حالا موقع ما که تر.نس بودن مد بود😆 هرکی از راه می‌رسید ادای ترن.س درمیاورد هم بین بچها کلی خاطرخواه پیدا می‌کرد هم کسی جرات نداشت بهش تو بگه 

مثلا یکیشون بود تو دبیرستان همیشه مقنعش دور گردنش بود البته ترن.س واقعی بود فکر کنم معاون سخت گیرمونم دیگه کاریش نداشت حتی بچها اعتراض میکردن میگفت این فرق داره شما حرف نزنید 

میدونی چیه وقتی بقیه به کسی بها میدن نه تنها از قایم کردن خود واقعیش نمی‌ترسه بلکه همه یاد میگیرن چطور باهاش رفتار کنن حتی بابت تفاوتش بهش توجه بیشتری میکنن 

شما باید به دوستت یاد بدی تفاوتش معادل نقصش نیس باید قوی و جسور باشی که نیاز هات دیده بشه و وقتی خودت بپذیری نقصی داری در حالی که نداری این اجازه رو به بقیه میدی که مطابق با همون طرز فکر خودت باهات رفتار کنن 

بمیرم🥲حالا موقع ما که تر.نس بودن مد بود😆 هرکی از راه می‌رسید ادای ترن.س درمیاورد هم بین بچها کلی خ ...

موقع شما؟منظور تون چند سال پیش هست؟

واسه ما تامبوی زیاد هست(به دخترایی که موهای کوتاه پسرونه،استایل و اخلاق پسرونه دارن میگن تامبوی مثل همین دوستم البته الان برای مسخره کردن بهشون میگن ددی آرتا🤣بعضیا شون واقعا فاز گرفتن ولی اینایی که واقعا تامبوی یا ت...رنس هستن رو زیاد مسخره نمیکنن)

من همیشه بهش میگن نقص نداری حتی اگه داشته باشی نباید ازش خجالت بکشی ولی گوش نمیده😓💔

موقع شما؟منظور تون چند سال پیش هست؟واسه ما تامبوی زیاد هست(به دخترایی که موهای کوتاه پسرونه،استایل و ...

آره یه ۷_۸ سال پیش😁

آره تامبوی هم مد شده 

چه جالب ددی آرتا نشنیده بودم😆

اقتضای دوران نوجوانی هس خیلی سم میشن بعضیا 

عزیزم ایشالا که حل میشهه❤️