2777
2789
عنوان

مردموردعلاقم

136 بازدید | 18 پست

بچهامن یه دخترزیبایی هستم اوضاع خانواده مون بابام پارس داره ی خونه ۱۲۰ باغ پرتقال خرماگردو داریم ۲ جاهم زمین داریم امایکی از پسرای فامیلمون ک خوشگله سه جاخونه داره ماشین خاورداره ماشین خارجی داره همش کشورای خارجی میره پارسالم گفته ازدواج نمیکنم بمنم چن روزی یبار پیام میده قبلا خواستگارم بود ینی ۷ ساله عاشقشم آرزومه میشه منوبیادبگیره😭🥲

نه عزیزم نمیاد بگیره تو را 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اگه واقعا پسر خوبیه دوباره ک بهت پیام داد یجوری ک ضایع نباشه بهش ابراز علاقه کن انشاالله ک متوجه میش ...

ابراز علاقع میکنه حرفای محبت امیزمیزنه اما پارسال گفته ب همه ب خودمم گفته ازدواج نمیکنه

تاپیک چرت بابات ۶ تا باغ داره فهم و شعور دخترش اینه؟

چ ربطی داره شما شعورداری تونی نی سایت عادت دارین اینجوری صحبت کنین من منظورم این بودینی اوضاع مالی هردومون اینجوری هست

ابراز علاقع میکنه حرفای محبت امیزمیزنه اما پارسال گفته ب همه ب خودمم گفته ازدواج نمیکنه

اهان..خب میگم اگه اینجوریه از خیرش بگذر.. انشاالله یکی صد برابر بهتر این برات پیدا بشه چون اینجوری شما بیشتر ضربه میخوری تا اون..پسر هر چقدر هم ک سنش بالا بره خیلی راحت‌تر بهش زن میدن ...دختر همین ک سنش بالا رفت خاستگاراش هم خیلی خیلی کم میشن..موقعیتهاتو از دست نده عزیزم  این اگه واقعا تو رو اینقد دوست داشت وقتی متوجه علاقت میشد برای اینکه اذیت نشی میومد خاستگاریت