2777
2789
عنوان

کارمند بانک

72 بازدید | 4 پست

چجوری میتونیم با یک کارمند بانک دوست بشیم؟پدر من قبلا با یکی دوست بود بنده خدا تو دوران ازدواج پدرم کلی وام براش ردیف کرد و کلی جلوش انداخت چون خانوده پدرم مخالف این ازدواج بودن و هیچ حمایت مالی نکردن یجورایی دوستاش به دادش رسیدن و انگار حمایت یک کارمند بانک رو داشته باشی راحت تر میتونی وام بگیری به نظرتون چجوری میشه با  کارمندای بانک دوست و صمیمی شد؟  

کارمندای بانک برلی خودشون سهم وام دارن چه ربطی به بقیه داره ؟ مگر آیت که بخواد سهم وامش رو به یکی دی ...

منم منظورم همینه قدیما انگار صمیمیت بین دوستا خیلی واقعی تر بود باورت نمیشه کارایی که دوستای بابام براش انجام دادن حتی برادراش انجام ندادن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عموم رئیس بانکه چند سال وام بدون سود به بابام نداده بود تا امسال به خاطر مریضی و گرفتاری دست ما خالی ...

والاعموی منم تو بانک کار میکنه بعد جالبه از پدر من پول قرض میگیره میگم کلا دوستای پدر من خیلی با معرفت تر هستند تا برادرای پدرم