2777
2789
عنوان

کارمند بانک

79 بازدید | 4 پست

چجوری میتونیم با یک کارمند بانک دوست بشیم؟پدر من قبلا با یکی دوست بود بنده خدا تو دوران ازدواج پدرم کلی وام براش ردیف کرد و کلی جلوش انداخت چون خانوده پدرم مخالف این ازدواج بودن و هیچ حمایت مالی نکردن یجورایی دوستاش به دادش رسیدن و انگار حمایت یک کارمند بانک رو داشته باشی راحت تر میتونی وام بگیری به نظرتون چجوری میشه با  کارمندای بانک دوست و صمیمی شد؟  

کارمندای بانک برلی خودشون سهم وام دارن چه ربطی به بقیه داره ؟ مگر آیت که بخواد سهم وامش رو به یکی دی ...

منم منظورم همینه قدیما انگار صمیمیت بین دوستا خیلی واقعی تر بود باورت نمیشه کارایی که دوستای بابام براش انجام دادن حتی برادراش انجام ندادن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عموم رئیس بانکه چند سال وام بدون سود به بابام نداده بود تا امسال به خاطر مریضی و گرفتاری دست ما خالی ...

والاعموی منم تو بانک کار میکنه بعد جالبه از پدر من پول قرض میگیره میگم کلا دوستای پدر من خیلی با معرفت تر هستند تا برادرای پدرم 

2827
2791
2779
2792